تاريخ : شنبه 1 بهمن 1401 | 14:45 | نویسنده : بخش سئوی نیلوبلاگ

آموزش سئو وردپرس در واقع یادگیری یک هنر است که بتوانید از سایت‌های وردپرسی کسب درآمد کنید. به همین دلیل قصد داریم که با یک آموزش صفر تا صد سئو وردپرس و همچنین بیان نکات بسیار مهمی که در این حوزه وجود دارد به شما کمک کنیم که بتوانید تخصص خود را در حوزه بهینه سازی سایت وردپرسی افزایش داده و در مدت زمان کوتاه‌تری از سایت خود درآمدزایی کنید.

آموزش سئو وردپرس صفر تا صد رایگان

همانطور که در قسمت فوق بیان شد، قصد داریم با ارائه بهترین پکیج آموزش سئو وردپرس شما را با اصول و قواعد بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و کاربران آشنا کنیم. این آموزش از سرفصل‌های متنوعی برخوردار است و تمامی مباحثی که شما باید برای یادگیری سئو سایت وردپرسی فرا بگیرید را شامل می‌شود.

از سوی دیگر مزیت فوق‌العاده این دوره آموزشی نسبت به باقی دوره‌ها، توضیحات متنی کامل در کنار ویدیوهای آموزشی است که مطالعه این متون در کنار نگاه کردن این آموزش‌های ویدیویی، می‌تواند مبحث را به طور کامل در ذهن شما تثبیت نماید.

آموزش جامع سئو وردپرس شامل چه سرفصل هایی است؟

ما در تیم سئو دی ام روم برای آموزش بهینه سازی سایت وردپرسی قصد داریم یک آموزش گام به گام سئو وردپرس را جلو ببریم. در همین راستا، آموزش‌ها را به شش گروه تقسیم بندی کردیم؛

  1. در فصل اول، توضیحات مقدماتی و ابتدایی درباره دوره آموزش سئو وردپرس بیان می‌کنیم و همچنین با برخی از اصطلاحات مهم نیز در این راستا آشنا می‌شویم.
  2. فصل دوم را با تولید محتوا و توضیحاتی کامل در رابطه با استراتژی جلو خواهیم برد. مطالعه و تسلط بر این فصل می‌تواند کمک شایانی در بهینه سازی سایت به شما کند.
  3. توانایی کار با ابزار می‌تواند در بهبود سئو سایت کمک بسیاری به شما کند. آگاهی از برخی تکنیک‌ها و ترفندهایی بهینه سازی می‌تواند صفحات سایت را آماده رقابت با دیگر وب سایت‌ها کند. در این فصل علاوه بر معرفی ابزارهای راهنمای بهینه سازی، به برخی از تکنیک‌های بهبود سئو سایت نیز اشاره خواهیم کرد.
  4. فصل چهارم آموزش سئو حرفه ای وردپرس را با تکنیک‌های تاثیرگذار برای بهبود سئو سایت ادامه می‌دهیم که رعایت کردن آنها می‌تواند تفاوت زیادی میان شما و دیگر وب سایت‌ها ایجاد نماید.
  5. در فصل پنجم به مباحث تکنیکال سئو سایت می‌پردازیم. مباحث این فصل می‌تواند درک و فهم گوگل از سایت را افزایش دهد.
  6. در فصل آخر آموزش سئو وردپرس، به روش‌های آنالیز و تحلیل سئو و نتایج بدست آمده می‌پردازیم. آگاهی و تسلط بر مباحث این فصل می‌تواند در تدوین یک استراتژی درست برای سایت به شما کمک کند.

آشنایی با مفاهیم ابتدایی آموزش سئو وردپرس‌‌

در این قسمت قصد داریم به مفاهیم ابتدایی سئو بپردازیم. تسلط و آگاهی کامل نسبت به این بخش می‌تواند در یادگیری اصول سئو کمک شایانی به شما کند. پس به هیچ عنوان بدون توجه و دقت از این قسمت عبور نکنید.

آموزش سئو وردپرس یعنی چه

به کلیه اقداماتی که سبب می‌شود در نتایج جستجوی کاربران در رتبه و جایگاه بالاتری دیده شویم، سئو می‌گویند. به طور کلی نمی‌توان بیان کرد که نوع cms سایت به هیچ عنوان روی سئو تاثیر ندارد، اما بهینه بودن قالب، صفحات و دیگر عوامل موثر می‌تواند به طور مستقیم روی سئو سایت تاثیر گذار باشد.

اگر شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای سایت خود استفاده می‌کنید، باید به شما این اطمینان را بدهیم که این CMS جزو بهینه‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا می‌باشد. یک اموزش سئو وردپرس رایگان در صورتی که به صورت صفر تا صد و کامل باشد به خوبی می‌تواند در پیشرفت و ارتقای جایگاه شما در نتایج جستجو کمک کند.

به همین دلیل تیم سئو دی ام روم در این محتوا قصد دارد که آموزش SEO وردپرس را به طور کامل و جامع برای شما رقم بزند و بتواند با راهنمایی و نشان دادن راه درست بهینه سازی سایت‌های وردپرسی در موفقیت شما سهم کوچکی داشته باشد.

نتایج ارگانیک به چه نتایجی می‌گویند؟

قبل از اینکه بخواهیم به مفهوم نتایج ارگانیک بپردازیم، لازم است به این نکته اشاره کنیم که سئو یعنی ارتقای جایگاه و رتبه صفحات سایت به صورت طبیعی و درست. یعنی با اقدامات درستی که انجام می‌دهیم، گوگل را قانع کنیم که در نتایج کاربران در جایگاه‌های بالاتری نمایش داده شویم.

نتایج ارگانیک نیز دقیقا به همین مفهوم اشاره دارد. نتایج ارگانیک به نتایجی گفته می‌شود که به طور طبیعی و بدون پرداخت هزینه اضافی به گوگل به جایگاه بالاتری در کلمه کلیدی مدنظر دست پیدا کنیم.

به این نکته توجه کنید که گوگل یک بیزینس است، به همین دلیل تمایل زیادی دارد که بهترین‌ها را در اختیار کاربران خود قرار دهد. پس تصور نکنید که به با هر اقدامی می‌توانید رشد جایگاه پیدا کنید. می‌بایست بهترین باشید و بهترین‌ها را در اختیار کاربر قرار دهید تا گوگل نیز شما را به هدفتان یعنی سودآوری برساند.

نتایج پولی چیست؟

گاهی اوقات در گوگل عناوینی را جستجو می‌کنید. در صدر نتایج برخی از سایت‌ها وجود دارند که در کنار نام آنها علامت AD قرار گرفته است. این عبارت مخفف Advertisement به معنای تبلیغات است.

این وبسایت‌ها با پرداخت هزینه و مبلغی به شرکت گوگل برای مدت زمان خاصی در صدر نتایج نشان داده می‌شوند و پس از اینکه شارژ پنل آنها به اتمام رسید، به جایگاه واقعی خود باز می‌گردند. گاهی این جایگاه واقعی بین 100 نتایج اول نیز نخواهد بود.

هزینه تبلیغات در گوگل بسیار زیاد است و اصلا توصیه نمی‌کنیم. اما گاهی در مواقع خاص و به کمک مشاور سئو می‌توانید از امتیاز استفاده کنید که در صدر نتایج دیده شوید. همانطور که بیان شد پس از اتمام هزینه شارژ به جایگاه قبلی خود باز خواهید گشت، اما به کمک این آموزش سئو وردپرس عملی می‌تواند در مدت زمان کوتاهی به جایگاه مدنظر برسید و بدون پرداخت هزینه اضافی به گوگل، در صدر نتایج جای بگیرید.

موتور جستجو چیست و چگونه کار می کند؟

آموزش سئو در وردپرس شاید در نگاه اول بسیار سخت بنظر برسد، اما اگر شما نحوه کار و رفتار موتورهای جستجو را بدانید، این مسیر یادگیری سئو را ساده‌تر طی خواهید کرد.

موتورهای جستجو وظیفه پیدا کردن محتواهای جدید در وب سایت‌ها و نمایش دادن آن به کاربران را دارند. عمل پیداکردن محتواها از طرق مختلف صورت می‌پذیرد که رایج‌ترین آنها لینک‌ها هستند. گوگل از ربات‌هایی برای این منظور استفاده می‌کند. این ربات‌ها که خزنده نیز نامیده می‌شوند، در بستر وب و وبسایت‌ها خزش می‌کنند و از طریق لینک‌ها به صفحات جدید راه پیدا می‌کنند و آنها را بررسی می‌کنند.

به طور کلی ربات‌های گوگل، تمامی صفحات سایت را از سه فیلتر عبور می‌دهند؛

  1. کرال یا خزش
  2. ایندکس
  3. رتبه بندی

با خزش و کرال در قسمت بالا آشنا شدیم. ربات‌های گوگل تمامی صفحات را بررسی می‌کنند، در صورتی که محتوای موجود در صفحات مورد تایید این ربات‌ها بود، آن صفحه را به فهرست کتابخانه گوگل اضافه می‌کنند، به این مرحله ایندکس می‌گویند.

اما در این میان محتواهای بسیاری هستند که به فهرست کتابخانه گوگل اضافه می‌شوند. هر یک از این محتواها که بتواند فاکتورهای بیشتری به طور اصولی رعایت کند، رتبه بهتری در کلمه کلیدی مدنظر به خود اختصاص خواهد داد. اما این فاکتورها چگونه بررسی می‌شوند. برای آگاهی از این فاکتورها به قسمت زیر توجه کنید.

الگوریتم های گوگل

تا به این قسمت از آموزش سئو سازی سایت وردپرس با نکات مهمی در رابطه با سئو مقدماتی آشنا شدیم. حال قصد داریم با فاکتورهای بررسی سئو سایت آشنا شویم. بیش از 200 فاکتور ریز و درشت توسط گوگل ارزیابی می‌‍شود که ما در یک مقاله جامع به تمامی این فاکتورها پرداخته‌ایم.

هر یک از این فاکتورها توسط دستورالعمل‌هایی کنترل می‌شود که الگوریتم نامیده می‌شود. برخی از این الگوریتم‌ها به تنهایی روی بخشی از محتوا تمرکز دارند و برخی از الگوریتم‌های دیگر به طور گروهی یک معیار را بررسی می‌کنند. برای آشنایی با این الگوریتم‌ها پیشنهاد می‌کنیم که مقاله فهرست الگوریتم‌های گوگل را مطالعه نمایید.

انواع سئو سایت

به قسمت مهمی از آموزش سئو وردپرس 0 تا 100 رسیده‌ایم. یادگیری این بخش می‌تواند در تدوین استراتژی سایت کمک شایانی به ما کند. برای موفقیت در سئو می‌بایست اقداماتی در داخل و خارج از سایت خود انجام دهیم که این اقدامات کاملا مکمل یکدیگر بوده و همسو و هم‌جهت بودن این اقدامات می‌تواند در ارتقای رتبه کلمات کلیدی بسیار کمک کننده باشد.

سئو داخلی در سایت چیست؟

به اقدامات و فرآیندهایی که در داخل سایت در برای ارتقای رتبه و جایگاه سایت انجام می‌گیرد، سئو داخلی می‌گویند. بهینه سازی و سئو داخلی از نظر گوگل بسیار اهمیت دارد و می‌تواند تاثیر بسزایی در رتبه و جایگاه کلمات کلیدی داشته باشد.

اهمیت سئو داخلی به میزانی بالاست که اگر شما تمامی اصول و قواعد سئو خارجی که در ادامه با آن آشنا می‌شویم را نیز رعایت کنید ولی به سئو داخلی خود بها ندهید، گوگل نیز برای صفحات شما جایگاه خاصی در نظر نمی‌گیرد.

چگونه سئو داخلی سایت وردپرسی را بهینه کنیم؟

در قسمت زیر به اقداماتی اشاره کرده‌ایم که می‌توانید با رعایت کردن آنها به بهینه سازی سایت سایت وردپرسی خود کمک کنید.

  1. انتشار محتوای خوب و با کیفیت برای تمامی صفحات
  2. رعایت کردن نکات فنی و نگارشی برای محتوا
  3. اولویت قرار دادن کاربران برای تولید محتوا
  4. بهینه سازی و کوتاهه‌کردن لینک‌ها در صورت امکان
  5. استفاده مناسب از لینک‌ها برای انتقال کاربران بین صفحات
  6. ارائه لینک‌های خارجی خارجی مناسب برای معرفی رفرنس و مرجع
  7. بهینه سازی المان‌ها و ایجاد تجربه کاربری خوب
  8. استفاده درست از کلمات کلیدی در صفحات
  9. استفاده از یک استراتژی درست برای ایجاد صفحات
  10. بهینه سازی محتوا و متون
  11. بهینه سازی تصاویر و جلوه‌های بصری
  12. نوشتن متا تایتل و متا دیسکریپشن مناسب برای افزایش نرخ کلیک
  13. استفاده از فیچر اسنیپت‌های مناسب برای درک بهتر گوگل
  14. بهبود خوانایی صفحات

رعایت کردن همین چند مورد ساده می‌تواند در به تنهایی جایگاه سایت وردپرسی شما را تا حدود زیادی بهبود ببخشد.

سئو خارجی چیست؟

در مقابل سئو داخلی، سئو خارجی قرار دارد. به کلیه اقداماتی که در جهت بهبود جایگاه رتبه و جایگاه صفحات سایت در کلمات کلیدی هدفمند در خارج از سایت انجام می‌پذیرد، سئو خارجی می‌گویند. سئو خارجی به این جهت انجام می‌گیرد که به گوگل و سایر موتورهای جستجو اعلام کنیم که ما سایت مورد اعتمادی نزد سایت‌ها هستیم.

بسیار از افراد تصور می‌کنند که سئو خارجی فقط ساخت چند لینک در سایت‌های دیگر و دریافت بک لینک از آنهاست. اما واقعیت کاملا برخلاف این داستان است. سئو خارجی نیز مثل سئو داخلی اهمیت بالایی دارد و می‌تواند بخشی از یک استراتژی مهم لقب بگیرد. اما چرا برای بهبود سایت وردپرسی خود نیاز به سئو خارجی دارم.

چرا به سئو خارجی نیاز داریم؟

به این قسمت از آموزش سئو سایت وردپرس بسیار دقت کنید تا با اهمیت بالای سئو خارجی آشنا شوید. البته آگاهی از یکی از موارد زیر کافیست تا ما متوجه شویم که چرا سایت ما به سئوی خارجی نیاز دارد و باید به‌طور جدی به آن توجه کنیم.

تصور کنید ما از سئوی خارجی استفاده نکنیم، در این صورت چه اتفاقی برای سایت ما می‌افتد؟

  • گوگل بجز سایت ما، هیچ مرجع دیگری برای تایید اعتبار محتوای ما نخواهد داشت، زیرا هیچ جا از برند یا محتوای ما صحبت نشده است. ولی در عوض رقبای ما به طور گسترده در شبکه‌های مجازی، پلتفرم‌های انتشار محتوا، تبلیغات و… فعال هستند.
  • از ترافیک ارگانیکی که می‌توانیم از طریق برند منشن یا سوشال سیگنال جذب کنیم، محروم می‌شویم.
  • برند ما برای مشتریان آشنا نخواهد بود، در نتیجه به سختی به محصولات یا خدمات ما اعتماد خواهند کرد.

آیا ظاهر و دیزاین سایت در سئو سایت وردپرسی موثر است؟

تاثیر گرافیک بر سئو سایت وردپرسی موضوعی است که بسیار از افراد فعال این حوزه به دنبال پاسخ مناسبی برای آن هستند. اشتباه بسیاری از افراد این است که تصور می‌کنند که گوگل قادر است رنگ و فونت آنها را ببینید و به آن امتیاز دهد. درحالی که واقعیت کاملا برعکس این موضوع است.

آمار و ارقامی که کاربران از خود برجای می‌گذارند، آمار بسیار دقیقی را در اختیار گوگل قرار می‌دهد. به عنوان مثال زمانی که کاربر وارد یک صفحه از سایت شما می‌شود، در صورتی که فونت صفحه بسیار ریز یا درشت باشد، کاربر بدون تردید صفحه سایت را ترک می‌کند و وارد سایت دیگری می‌شود.

گاهی نیز دیده شده است که طراحان سایت از رنگ‌های نامناسبی برای فونت و پس زمینه استفاده می‌کنند. مثلا از فونت زرد بر روی پس زمینه سفید استفاده می‌کنند. مورد بعدی که می‌تواند روی نظر کاربر تاثیر بگذارد، تصاویر موجود در بالای صفحات است. تصاویر و جلوه بصری بالای سایت می‌تواند به کاربر این مضمون را منتقل کند که آیا کاربر در این صفحه می‌تواند به هدف خود دست پیدا کند یا خیر.

درخواستی که از شما داریم این است که به هیچ عنوان تاثیر دیزاین و گرافیک در وب‌سایت را دست کم نگیرید و با این منطق که محتوا پادشاه است به سراغ محتوا نروید. چرا که پس از ورود کاربر به سایت و قبل از شروع خواندن محتوا، این حس کاربر است که به او می‌گوید که این یک سایت قابل اعتماد است یا خیر.

مزایای سئو سایت وردپرس

در این بخش از آموزش سئو وردپرس رایگان قصد داریم بیان کنیم که چرا وردپرس محبوبیت بالایی بین طراحان پیدا کرده است و روزانه تعداد سایت‌های طراحی شده با وردپرس درحال افزایش است؛

  1. امنیت بالا: امنیت بالای وردپرس از دلایل اصلی طراحان سایت برای استفاده از این سیستم مدیریت محتواست.
  2. بهینه سازی شده: تمامی کدهای زیرساخت وردپرس به طور مرتب درحال آپدیت و بروزرسانی است و همین عامل سبب شده است که برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد.
  3. مدیریت آسان: پیشخوان مدیریت وردپرس بسیار ساده طراحی شده است و می‌توان تقریبا هر قابلیتی را به راحتی پیدا کرد.
  4. سرعت بالا: کدهای بهینه شده این قابلیت را برای سایت‌های وردپرسی فراهم آورده است که کاربران سرعت بارگذاری بالایی را تجربه کنند.
  5. قابلیت استفاده در دستگاه‌های مختلف: قابلیت ریسپانسیو سازی صفحات در سایت وردپرسی بسیار آسان است و شما می‌توانید به راحتی صفحات خود را برای تمامی کاربران بهینه کنید و رضایت گوگل را جلب نمایید.
  6. مدیریت آسان محتوا: مدیریت محتوا در وردپرس بسیار ساده است و مانند ویرایشگر ورد می‌توانید یک محتوا را ویرایش کنید و سپس انتشار دهید.
  7. افزودن قابلیت در کمتر از یک دقیقه: کافیست شما اراده کنید تا قابلیتی که بر روی سایت خود اجرا نمایید. در کمتر از یک دقیقه می‌توانید قبلیت مدنظر خود با یک افزونه پیاده سازی نمایید.

این موارد تنها چند مورد ساده از قابلیت و مزایای بالای وردپرس است. تمامی این موارد می‌تواند در بهینه سازی سئو سایت به شما کمک کند و شما را به هدف خود نزدیک کند.

تاثیر قالب در سئو سایت وردپرسی

آیا قالب نصب شده بر روی سایت می‌تواند در سئو سایت تاثیرگذار باشد؟ در قسمت بالا به اهمیت گرافیک و دیزاین در سایت‌های وردپرسی اشاره کردیم. اما صرف نظر از طراحی، نوع قالب و بهینه بودن آن، تاثیر فوق‌العاده بالایی در ارتقای جایگاه و رتبه صفحات ایفا می‌کند.

قالب‌های وردپرسی زیادی وجود دارند که شما می‌توانید برای سایت خود از آنها استفاده کنید، اما همه آنها برای سئو سایت مناسب نیستند. توجه داشته باشید که قالب سایت به طور مستقیم روی سرعت صفحات تاثیرگذار است. از سوی دیگر یک قالب مناسب المان‌های مناسبی برای طراحی در اختیار شما قرار می‌دهد که این عامل می‌تواند روی تجربه کاربری تاثیرگذار باشد. به طور کلی قالب خوب در کنار طراحی و چیدمان المان‌ها می‌تواند در بهبود تجربه کاربری موثر باشد.

معروف ترین سایت‌های طراحی شده با وردپرس

راحتی سئو کردن سایت وردپرس به میزانی مورد توجه شرکت‌ها و کمپانی‌های بزرگ قرار گرفته است که بسیاری از آنها از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کرده‌اند. در قسمت زیر به معروف‌ترین شرکت‌هایی ایرانی و خارجی که از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کرده‌اند، اشاره می‌کنیم؛

  1. سایت دی ام روم
  2. سایت همیار وردپرس
  3. بلاگ دیجیکالا
  4. سایت میزبان فا
  5. سایت شرکت مرسدس بنز
  6. سایت روزنامه نیویورک تایمز
  7. سایت اتاق خبر فیسبوک
  8. بلاگ سایت یاهو

این چند سایت معرفی شده تنها تعدادی از 10 میلیون سایت طراحی شده با وردپرس هستند. امیدواریم شما نیز بتوانید با انتخاب و استفاده از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود، از مزایای این CMS فوق‌العاده بهره ببرید.

آموزش تولید محتوا برای سایت های وردپرسی

به فصل دوم آموزش سئو وردپرس 100% رایگان رسیده‌ایم. تا به این قسمت از آموزش، به نکات فراوانی درباره سئو سایت وردپرسی اشاره کرده‌ایم. در ادامه نیز به نکات فوق‌العاده مهمی اشاره می‌کنیم که پیشنهاد می‌کنیم حتما تا آخر این محتوا همراه ما باشید تا به نکات ارزشمندی در رابطه با آموزش سئو وردپرس حرفه ای دست پیدا کنید.

استراتژی تولید محتوا چیست؟

در همین ابتدا به سراغ یکی از مهمترین مباحث سئو سایت وردپرسی می‌رویم. داشتن یک استراتژی درست در بهینه سازی سایت وردپرسی از اهمیت بسیاری برخوردار است. یک استراتژی اصولی در ابتدا مشخص می‌کند که کدام کلمات کلیدی ارزش بالاتری برای کسب و کار ما برخوردار خواهد بود. همچنین کدام کلمات کلیدی می‌بایست در یک صفحه روی آنها کار شود. از سوی دیگر یک استراتژی درست می‌تواند سبب تدوین یک تقویم محتوایی درست گردد.

اگر بخواهیم یک نکته بسیار مهمی را در همین قسمت بیان کنیم باید اشاره کنیم که تدوین استراتژی می‌تواند رمز موفقیت شما در ادامه راه خواهد بود.

کلمات کلیدی پرسود و هدفمند سایت و حوزه خود را چگونه بدست آوریم؟

پیداکردن کلمات کلیدی اقدام مهمی است که می‌بایست به درستی انجام گیرد. اگر بخواهیم به زبان ساده تحقیق کلمات کلیدی یا کیورد ریسرچ را بیان کنیم به پیداکردن کلماتی که توسط کاربران جستجو می‌شود، تحقیق کلمات کلیدی می‌گویند. پیدا کردن این کلمات کلیدی کار بسیار دشواری نخواهد بود و ابزارهای زیادی هستند که در این راه به شما کمک می‌کنند.

تحقیق کلمه کلیدی دقیقا مکمل استراتژی است. نکته مهم این است که پیدا کردن این کلمات اهمیت بالایی ندارند، بلکه تدوین و مرتب‌سازی این کلمات است که ارزش بالایی دارد. شما ابتدا می‌بایست با ابزارهای و تکنیک‌هایی که در قسمت زیر به آنها اشاره می‌کنیم کلمات هدفمند را پیدا کنیم و سپس با یک استراتژی درست تعیین کنیم که کدام کلمات می‌بایست کدام صفحه به کار روند.

مثلا برای برخی از کلمات لازم است مقاله تولید کنیم و برای برخی دیگر دسته بندی و برای برخی دیگر صفحه محصول ایجاد کنیم.

از چه طریق می‌توانیم کلمات کلیدی هدفمند را پیدا کنیم؟

  1. با استفاده از تجربه و مهارت خود در حوزه کسب و کار
  2. استفاده از کلمات مرتبط در قسمت پایین صفحه جستجوی کاربران
  3. کمک از کلمات پیشنهادی گوگل
  4. کمک از ابزار کیورد ریسرچ Answer the Public
  5. استفاده از ابزار Keyword Planner که برای کمپانی گوگل است
  6. ابزار کیورد ریسرچ KeywordTool
  7. ابزار بررسی و قیاس گوگل ترند
  8. ابزار رایگان یافتن کلمات کلیدی Keyword Surfer
  9. استفاده از سرچ کنسول که منبع درستی از کلمات کلیدی است

ابزارهای فوق صدها و شاید هزاران کلمه منحصربفرد در اختیار شما قرار می‌دهند. پس از تحقیق کلمه کلیدی و پیداکردن این کلمات فعالیت شما شروع می‌شود و می‌بایست به سراغ استراتژی محتوایی بروید.

محتوا چیست؟

از استراتژی محتوا در قسمت فوق صحبت کردیم. اما محتوا دقیقا چیست؟ بسیاری از افراد تصور می‌کنند که محتوا تنها به متن موجود در صفحات می‌گویند. اما این عقیده کاملا اشتباه است. محتوا در واقع به چهار دسته متن، تصویر، پادکست و ویدئو گفته می‌شود.

هر یک از این محتواها می‌بایست در محل مخصوص به خود استفاده شود. البته این مورد که کدام محتوا در کدام صفحه استفاده شود در استراتژی محتوایی تعیین می‌گردد. شما می‌بایست با آنالیز درست و صحیح آگاه شوید که کاربر با جستجوی هر عبارت به دنبال چه هدفی است و به همان منظور اقدام به تولید محتوا کنید. اما این جمله به چه معناست؟

فرض کنید که شما یک سایت آموزش آشپزی دارید، قطعا کاربر مدنظر شما به دنبال آموزش آشپزی به صورت ویدیویی و دستور آشپزی است، پس شما می‌بایست از محتوای متنی در کنار محتوای ویدیویی استفاده کنید. اما از سوی دیگر یک وب سایت پزشکی، می‌بایست برای قراردادن درمان سریع انواع بیماری‌ها، از محتوای متنی بیشتری استفاده کند. و این یعنی همان هدفی که گوگل به دنبال آن است.

چگونه ایده برای تولید محتوای سئو شده پیدا کنیم؟

به قسمت جذابی از آموزش کامل سئو در وردپرس رسیده‌ایم. چگونه باید ایده برای تولید محتوا پیدا کنیم؟ در قسمت زیر به مواردی اشاره کرده‌ایم که می‌توانید با مراجعه به آنها ایده‌های جذاب و جدیدی برای تولید محتوا پیدا کنید.

  1. سوالات کاربران: به سوالاتی که کاربران در قسمت پرسش و پاسخ صفحات شما می‌پرسند مراجعه کنید. تمامی این سوالات ممکن است سوالات باقی افراد نیز باشد. به سایت‌های رقبای خود نیز مراجعه نمایید. سوالاتی که کاربران در صفحات آنان پرسیده‌‍اند، توجه کنید. مجموعه‌ای از این سوالات را گردآوری کنید. این سوالات می‌توانند منبع بسیار خوبی برای عنوان مقالات جدید باشند.
  2. بررسی وب سایت رقبا: به سایت رقبای خود مراجعه کنید. بررسی کنید که در مورد چه حوزه‌هایی تولید محتوا انجام داده‌اند. با الگو گرفتن از آنها می‌توانید ایده‌های جدیدی برای تولید محتوا پیدا کنید.
  3. شبکه‌های اجتماعی را زیر نظر داشته باشید: در برخی از حوزه‌ها مانند پوشاک و دیجیتال مارکتینگ کاربران زیادی در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند. نظرات آنها را در زیر پست‌ها دنبال کنید تا به ایده‌های جدیدی دست پیدا کنید.
  4. سوالات حضوری: برخی از سایت‌های اینترنتی دارای فروشگاه فیزیکی هستند. برخی از سوالاتی که کاربران در مراجعات حضوری از شما می‌پرسند، می‌تواند ایده خوبی برای تولید محتوا برای سایت‌های وردپرسی باشد.

این موارد تنها چند مورد از ده‌ها روش‌های ایده یابی برای تولید محتوای سایت‌های وردپرسی است.

چگونه سایت رقبای خود را بررسی کنیم؟

آموزش سئو سایت وردپرس تنها این نیست که شما چند تکنیک را پیاده کنید و منتظر باشید که گوگل شما را در جایگاه‌های برتر مدنظرتان نمایش دهد. باید رقبای خود را به طور مرتب زیر نظر داشته باشید و عملکرد آنها را بررسی کنید. گاهی اوقات لازم است تا تکنیکی مشابه رقبای خود پیاده کنید تا شما نیز رتبه و جایگاه بالایی را به خود اختصاص دهید. اما سوال مهمی در اینباره به وجود خواهد آمد؛

در هنگام بررسی رقبا چه مواردی را باید بررسی کنیم؟

در قسمت زیر به موارد مهمی اشاره می‌کنیم که در زمان آنالیز و بررسی می‌بایست به آنها توجه کنیم و به دقت آنها را تحلیل کنیم؛

  1. از نظر ظاهری رقبای خود را بررسی کنید.
  2. رابط کاربری و تجربه آنها را تحلیل و بررسی کنید.
  3. صفحات مهم آنها را مورد بررسی قرار دهید.
  4. به نحوه تولید محتوای آنها توجه کنید و ببینید که چگونه و از چه لحنی استفاده کرده‌اند.
  5. شبکه‌های اجتماعی آنها را بررسی کنید
  6. به نحوه لینک سازی آنها دقت کنید
  7. سئو داخلی و خارجی آنها را بررسی کنید.
  8. دقت کنید که از چه سایت‌هایی لینک دریافت کرده‌اند.
  9. کلمات کلیدی هدفمند و پرسود را قیاس کنید.
  10. به چگالی کلمات کلیدی آنها دقت کنید
  11. عمر صفحات و میزان حجم محتوای آنها را به دقت تحلیل کنید.

این موارد تنها چند مورد از صدها موارد ریز و درشتی است که در هنگام آنالیز و تحلیل مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

محتوای سئو شده چه ویژگی دارند؟

تا به این قسمت از آموزش کامل سئو در وردپرس چندین بار از محتوای سئو نام بردیم و از اهمیت بالای آن مطلع شدیم. ولی این محتوای سئو شده چه ویژگی‌هایی دارد؟ در قسمت زیر به ویژگی‌های اصلی یک محتوای سئو اشاره می‌کنیم.

  1. نظم داشتن در انتشار محتوا: نظم و ترتیب در انتشار دادن صفحات جدید و یا آپدیت صفحات قدیمی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در دید گوگل از سایت شما تاثیرگذار باشد.
  2. هدینگ های خوب: یک محتوای مناسب از هدینگ‌های مناسبی برخوردار است و به خوبی می‌تواند کاربر را از محتوای پیش‌رو آگاه کند.
  3. خوانایی مناسب: یک صفحه خوب با استفاده از ترکیب انواع محتوا، می‌تواند خوانایی مناسبی برای کاربر ایجاد کند. یک محتوای متنی زیاد با استفاده از پاراگرف‌های طولانی و بدون استفاده از محتوای بصری می‌تواند در سریعترین زمان ممکن چشم کاربر را خسته کند و کاربر سریعا صفحه را ترک کند. از سوی دیگر پاراگرف‌های کوتاه نیز در تعداد بالا می‌تواند این حس را به کاربر منتقل کند که محتوای ضعیفی پیش روی او قرار گرفته است.
  4. به مقدار نیاز محتوا تولید کنید: سعی کنید محتوای خوب و مناسبی تولید کنید. محتوای کوتاه در ابتدا این مفهوم را به ربات‌ها انتقال می‌دهد که ممکن است محتوا نیاز کاربر را رفع نکند و فرصت کمتری برای دیده شدن به شما داده شود.
  5. به هیچ عنوان کپی نکنید: گوگل از محتوای کپی متنفر است. در صورتی که ربات‌ها متوجه کپی بودن محتوای شما شوند، ممکن است صفحه شما را جریمه کنند. توجه کنید در صورتی که میزان کپی محتوای شما در یک سایت زیاد شود، این امکان وجود دارد که کل دامنه شما مورد جریمه الگوریتم‌های گوگل قرار گیرد.
  6. لینک سازی صحیح: یکی از مباحث مهم در آموزش سئو وردپرس گوگل توجه ویژه به لینک سازی در محتوای صفحات است. لینک سازی یا همان لینک بیلدینگ از اهمیت ویژه‌ای نزد گوگل برخوردار است و علاوه بر اینکه گوگل صفحات جدید را از این طریق پیدا می‌کند، بلکه مقداری از امتیاز صفحه مبدا به صفحات مقصد انتقال داده می‌شود. حتما در صفحات سایت از لینک سازی داخلی استفاده کنید.
  7. مشخص کردن قسمت‌های مهم: حتما قسمت‌های مهمتر را با هایلایت و یا بولد کردن به کاربر نشان دهید. حتما اشاره کنید که این قسمت را می‌بایست با دقت بخواند.

تمامی این موارد که ذکر شد، تعدادی از نشانه‌های محتوای سئو شده است. در ادامه نیز با تکنیک‌های بیشتری در رابطه با سئو محتوا آشنا خواهیم شد. اما دقت داشته باشید که از بهینه سازی بیش از حد محتوا و صفحات جلوگیری کنید. محتوای خود را برای کاربران بنویسید و سعی کنید که کاربر را با یک ربات اشتباه نگیرید.

آموزش نوشتن یک محتوا در وردپرس

در ادامه آموزش سئو وردپرس رایگان به روش‌های تولید محتوا برای سایت‌های وردپرسی می‌پردازیم. در قسمت زیر به نکات ارزشمندی در رابطه یک محتوای سئو شده اشاره می‌کنیم که رعایت کردن آنها می‌تواند تاثیر بسزایی در دید گوگل نسبت به سایت شما داشته باشد.

  1. نوشتن یک عنوان مناسب اولین اقدامی است که توصیه می‌شود با دقت زیاد انجام گیرد. یک عنوان مناسب می‌تواند نرخ کلیک بالایی برای شما به همراه داشته باشد. از سوی دیگر اولین فاکتوری که از یک صفحه بررسی می‌شود، عنوان یک صفحه است. پس حتما توصیه می‌کنیم که از کلمه کلیدی در عنوان خود استفاده کنید.
  2. حتما با آنالیز درست تعداد کلمات لازم برای یک مقاله را پیدا کنید. همانطور که در قسمت بالا نیز بیان شد، تعداد کم کلمات می‌تواند این سیگنال را به گوگل ارسال کند که محتوا نیاز کاربر را رفع نمی‌کند.
  3. به طول پاراگرف‌های خود بسیار دقت کنید. طول پاراگرف‌ها نباید خیلی طولانی و یا خیلی کوتاه باشد. در هر پاراگراف حتما باید یکبار از کلمه کلیدی هدف خود یا مترادف کلمات کلیدی استفاده کنید.
  4. هدینگ‌ها بعد از عنوان از اهمیت بالایی نزد گوگل برخوردار است. حتما از کلمات کلیدی در هدینگ خود استفاده کنید. همچنین در انتخاب هدینگ‌ها دقت بالایی نمایید و سعی کنید طول هدینگ‌ها نه خیلی طولانی باشد و نه خیلی کوتاه.
  5. از عناصر بصری و تصاویر در میان محتوا استفاده کنید. تصاویر مناسب علاوه بر جلب توجه کاربر می‌تواند به چشم کاربر استراحت دهد. و همچنین فاکتور زمان کاربر در صفحه را افزایش دهد. فراموش نکنید که برای تصاویر خود از متن جایگزین تصاویر استفاده نمایید. این کار سبب می‌شود زمانی که تصویر برای کاربر نمایش داده نشود، این متن به کاربر نمایش داده شود.
  6. از لینک‌های داخلی مناسب برای محتوای خود استفاده کنید. برای هر عنوانی که لازم است تا کاربر توضیحات بیشتری در رابطه با آن مطالعه کند، تولید محتوا انجام دهید و به آن صفحه لینک دهید. سعی کنید لینک‌ها در تب جدید باز شود تا کاربر از صفحه شما خارج نشود. نکته حائز اهمیت این است که سعی کنید که در هر دو پاراگراف حداکثر یک لینک وجود داشته باشد تا کاربر دائما با یک لینک خروج از صفحه مواجه نشود. و همچنین سعی کنید در پاراگرف‌های بالایی از لینک استفاده نکنید تا کاربر پس از ورود از صفحه خارج نشود.
  7. نکته حائز اهمیت بعدی در رابطه با نوشتن یک محتوای سئو شده این است که حتما صفحه مدنظر را در دسته مخصوص قرار دهید. برای محصولات، مقالات و یا دیگر صفحات سایت، دسته بندی ایجاد و صفحه را در دسته مخصوص قرار دهید.

برخی از موارد دیگر نیز وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم و برخی نکات دیگر را نیز می‌بایست با تجربه به آن دست پیدا کنید.

ابزارهای سئو سایت برای گوگل

به فصل سوم آموزش سئو وردپرس رسیده‌ایم. در این فصل قصد داریم که به تنظیمات سئو وردپرس بپردازیم و نکات مهمی در این رابطه بیان کنیم. در ادامه مهم‌ترین ابزارهای کمک کننده سئو سایت را معرفی می‌کنیم و نحوه صحیح انجام تنظیمات آنها را برای شما بیان خواهیم کرد.

چرا به برای سئو سایت نیاز به ابزار داریم؟

شاید تعجب کنید که چرا آموزش سئو وردپرس نیاز به ابزار دارد! مگر نباید با یادگیری سئو و تکنیک‌های رایج در وردپرس، خود اقدام به سئو کردن سایت کنیم. پس با این اوصاف ابزار چه کاربردی دارد؟

مقداری از پاسخ مدنظر ما در سوال نهفته است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای آماده است و به طور خودکار و از قبل کدنویسی شده است و برای اینکه تغییراتی در کدهای آن ایجاد کنید، می‌بایست از مهارت کدنویسی استفاده کنید. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا دستورات مدنظر شما تنها در چند ثانیه وارد کدهای وردپرس شود و درخواست شما اجرا گردد.

اگر شما نیز بخواهید این کدها را به صورت دستی به سیستم وردپرس وارد نمایید، ممکن است اشتباهاتی در این بین رخ دهد و دستورات به صورت درست اجرا نشود. از سوی دیگر این ابزارها کمک می‌کنند تا تمامی کدها و دستورات به صورت کاملا صحیح و در محل درست قرار گیرند.

در واقع ابزارهای بهینه سازی سایت کمک می‌کنند که برخی از فعالیت‌ها به صورت اتوماتیک و در مدت زمان کمتری اجرا گردد. کم حجم کردن تصاویر بارگذاری شده، اشتراک اتوماتیک مطالب انتشار داده شده، آنالیز و بررسی محتوا، اضافه کردن اسکیما به تمامی صفحات به صورت یکجا از جمله اقداماتی است که ابزارها برای ما انجام می‌دهند.

نصب و پیکربندی افزونه یوست و رنک مث

مهم‌ترین افزونه‌های که می‌تواند در مسیر بهینه سازی و سئو سایت‌های وردپرسی به شما کمک کند، افزونه یوست و رنک مث خواهد بود. این افزونه‌ها می‌توانند بخشی از عمل بهینه سازی را به صورت خودکار انجام دهند. اما تصور نکنید که پس از نصب یکی از این دو افزونه، کار سئو سایت به اتمام می‌رسد. توجه کنید که این افزونه‌ها تنها شما را راهنمایی می‌کنند و راه درست را نشان می‌دهند و تمامی فعالیت‌های بهینه سازی می‌بایست دستی و توسط شما صورت گیرد.

افزونه یوست و رنک مث در بهینه سازی صفحات سایت کمک‌های بسیاری به شما می‌کنند و با دقت و رعایت فاکتورهایی که تذکر داده می‌شود می‌توانید تا حد زیادی محتوا را برای کاربران و موتورهای جستجو بهینه نمایید. البته ذکر این نکته بسیار مهم است که رعایت تمامی فاکتورهای ذکر شده توسط این افزونه‌ها به این معنی نیست که شما پس از مدتی در صدر نتایج دیده خواهید شد. اما می‌تواند در بهبود جایگاه شما تا مقداری موثر باشد.

این دو افزونه پرکاربرد به صورت رایگان و پولی توسط شرکت توسعه دهنده ارائه شده است که شما می‌تواند نسخه رایگان آنها را از مخزن افزونه‌های وردپرس دانلود و استفاده کنید. دقت نمایید که پس از نصب برخی از تنظیمات به صورت پیش فرض انجام خواهد شد. حتما با مراجعه به تنظیمات این افزونه‌ها پیکربندی را مطابق با میل خود تغییر دهید. فراموش نکنید که برای بهینه سازی سئو سایت خود تنها از یک افزونه (یوست یا رنک مث) بهره ببرید.

ثبت وب سایت در سرچ کنسول

به یکی از مهمترین اقدامات در آموزش سئو وردپرس رایگان رسیده‌ایم. ثبت و معرفی کردن وب سایت به گوگل و یا به اصطلاح وریفای کردن سایت، از مهم‌ترین اقداماتی است که در سریعترین زمان ممکن پس از احداث سایت انجام گیرد. این کار سبب می‌شود موتورهای جستجو که در صدر آنها گوگل قرار دارد، زودتر سایت ما را پیدا کنند و محتوای صفحات آن را بررسی کنند.

تیم سئو آکادمی دی ام روم مراحل ثبت وب سایت در گوگل را به طور ویدیوی برای شما آماده کرده است که به زودی فیلم آن در همین قسمت برای شما قرار خواهد گرفت.

آموزش تولید محتوای سئو شده به کمک افزونه رنک مث یا یوست

پس از اینکه شما یکی از دو افزونه رنک مث و یا یوست را بر روی سایت خود نصب می‌کنید، در پایین تمامی صفحات سایت شما بخشی با نام این افزونه‌ها ایجاد خواهد شد. این افزونه با تحلیل و بررسی محتوا، وضعیت هر فاکتور را با چراغ سبز، نارنجی یا قرمز اعلام می‌دارد. در این قسمت از آموزش گام به گام سئو وردپرس به این هشدارها می‌پردازیم و طریقه بهبود آنها را برای شما بیان می‌کنیم.

البته رنگ هیچ از این فاکتورها در رتبه شما تاثیری ندارد و این چراغ با استفاده از دستورات پیش فرض محتوای صفحات را بررسی می‌کند. ممکن است شما صلاح بدانید که اگر یک فاکتور به درستی سبز نشود، برای سئو سایت بهتر است و این کاملا به امر و اختیار شما قرار دارد. ولی در صورتی که شما تمایل دارید که بدانید هر مشکل و چراغ چگونه به حالت تایید درخواهد آمد، به دستورات زیر توجه کنید؛

  • No focus keyphrase was set for this page: برای رفع این مشکل می‌بایست یک کلمه کلیدی هدفمند برای صفحه خود انتخاب نمایید تا افزونه شروع به بررسی محتوای صفحه باتوجه به کلمه کلیدی در نظر گرفته کند.
  • تراکم کلیدواژه: با توجه به کلمه کلیدی انتخابی می‌بایست از چگالی مناسبی برای در طول محتوای صفحه استفاده نمایید.
  • طول کلیدواژه: در صورتی که طول کلمه کلیدی شما بیش از چهار واژه باشد، این فاکتور به شما اخطار می‌دهد.
  • تعداد دفعات استفاده از کلمه کلیدی: در صورتی که شما در گذشته از کلمه کلیدی انتخابی استفاده کرده باشید، این فاکتور با چراغ قرمز نمایش داده می‌شود.
  • عنوان سئو: برای بهبود این مشکل می‌بایست یک عنوان خوب و مناسب برای صفحه انتخاب نمایید.
  • طول متن: در صورتی که طول محتوای صفحه کمتر از 350 کلمه باشد، این فاکتور با چراغ قرمز به شما نمایش داده می‌شود
  • عبارت کلیدی در عنوان سئو: حتما سعی کنید که از کلمه کلیدی مدنظر در عنوان سئو خود بهره ببرید تا این فاکتور به حالت تایید درآید. توصیه شده است که کلمه کلیدی در ابتدای عنوان باشد.
  • توزیع کلمات کلیدی در متن: سعی کنید که از کلمه کلیدی هدفمند به صورت یکسان در تمامی محتوای صفحه بهره ببرید و اینگونه نباشد که در قسمتی از متن چگالی بسیار بالا باشد و در قسمت دیگر عدم وجود کلمه کلیدی یا مترادف آن حس شود.
  • کلمه کلیدی در پاراگراف اول: بهتر است که از کلمه کلیدی هدفمند در پاراگراف اول و حتی در 100 کلمه اول محتوای صفحه استفاده کنید تا نتیجه بهتری حاصل گردد.
  • کلیدواژه در نامک: وجود کلمه کلیدی در آدرس صفحه می‌تواند در بهبود سئو سایت تاثیرگذار باشد. در صورتی که از آدرس فارسی ابرای صفحات ستفاده می‌کنید، حتما کلمه کلیدی را در آدرس قرار دهید و و یا اگر از URL انگلیسی استفاده می‌کنید با استفاده از عنوان ترجمه شده کلمه کلیدی استفاده کنید.
  • عبارات کلیدی در زیرنویس: بهتر است از کلمه کلیدی هدفمند خود در هدینگ‌های صفحه به میزان کافی بهره ببرید تا این فاکتور را با موفقیت پشت سر بگذارید.
  • تعداد کاراکترهای توضیحات متا: حتما توضیحات متای خوبی برای صفحه بنویسید و از کلمه کلیدی در آن استفاده کنید. به هیچ عنوان تاثیر دیسکریپشن در میزان نرخ کلیک را دست کم نگیرید.
  • لینک های داخلی: حتما به صفحات خود لینک داخلی دهید تا کاربران و همچنین ربات‌ها بتوانند بین صفحات شما جابجا شوند و محتواهای جدید را پیدا کنند.
  • تصاویر: وجود تصویر و جلوه‌های بصری یکی از فاکتورهای مهم در بهبود تجربه کاربری است که در قسمت‌های بالا به آن اشاره کردیم.
  • لینک های خروجی: در صورت صلاحدید می‌توانید به منابع خارج از سایت خود نیز لینک دهید.

نقشه سایت یا سایت مپ چیست؟

تصور نمایید که شما وارد شهر شیراز شده‌اید، و برای صرف ناهار به دنبال بهترین رستوران شهر هستید. آیا بدون نقشه نمی‌توانید این رستوران را پیدا کنید؟ با پرسیدن از افراد محلی و بومی می‌توانید پس از صرف زمانی بهترین رستوران را پیدا کنید. اما حال فرض کنیم که نقشه مسیر دستیابی به این رستوران در مقابل شما قرار دارد. مطمئنا که مدت زمان بسیار کوتاه‌تری به این رستوران دست پیدا خواهید کرد.

نقشه سایت یا سایت مپ همانطور که از نام آن پیداست، یک فایل است که در داخل آن مسیر دستیابی به تمامی محتوای سایت وجود دارد. قرار دادن نقشه سایت برای موتورهای جستجو الزامی نیست اما وجود آن می‌تواند در پیداکردن نوشته و محتواهای جدید نقش مهمی ایفا نماید.

یکی از مزایای افزونه یوست یا رنک مث ساخت نقشه آنلاین از تمامی محتوای سایت اعم از برگه‌ها، نوشته‌ها، محصولات، دسته‌بندی‌ها و… است. شما می‌توانید آدرس نقشه سایت را از قسمت پیکربندی هر یک از این افزونه‌ها دریافت و در بخش سایت مپ سرچ کنسول قرار دهید. این عمل باعث می‌شود پس از انتشار محتوا، به صورت خودکار نقشه سایت شما آپدیت و گوگل نیز زودتر به این صفحات دست پیدا کند.

ریدایرکت چیست و چه کاربردی دارد؟

به یکی از مهمترین مباحث در پکیج آموزش سئو وردپرس رایگان رسیده‌ایم. ریدایرکت به این معنی است که کاربر پس از ورود به یک صفحه، قبل از اینکه محتوای صفحه برای او نمایش داده شود، مستقیما به صفحه جدیدی منتقل گردد. به عبارت ساده‌تر با کلیک روی صفحه A مستقیما به صفحه B منتقل شود. ریدایرکت‌ها انواع مختلفی دارند و کاربرد زیادی نیز دارا است.

گاهی اوقات اتفاق می‌افتد که شما محتوایی را از سایت خود پاک کرده‌اید ولی هنوز از فهرست ایندکس گوگل حذف نشده است. در صورتی که صفحه پاک شده در فهرست جستجوی کاربران ظاهر شود و توسط کاربران کلیک گردد، با ارور 404 مواجه می‌شوند و با خروج کاربر از صفحه، آسیب جدی به سئو وارد می‌شود.

یکی از مزایای افزونه یوست و رنک مث پرمیوم (پولی) این است که در صورتی که شما آدرس صفحه را تغییر دهید، به صورت اتوماتیک کاربر را به صفحه جدید منتقل می‌سازد.

تکنیک های تاثیرگذار در سئو سایت

در این فصل از آموزش سئو سایت وردپرس رایگان قصد داریم که با تکنیک‌های موثری در جهت بهبود سئو سایت آشنا شوید. آگاهی نسبت به این تکنیک‌ها و پیاده‌سازی آنها می‌تواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد. توجه داشته باشید که این تکنیک‌ها و روش‌ها در صورتی نتایج دلخواه شما را به همراه خواهد داشت که با تمرین و تکرار به خوبی روی آنها مسلط شوید و در مواقع لزوم از آنها استفاده نمایید.

ریدایرکت صفحات 404 به صفحه اصلی

در فصل قبلی با ریدایرکت و مزایای آن آشنا شدید ولی در صورتی که یک صفحه به طور کامل حذف شود، ممکن است کاربر با صفحه 404 مواجه شود که می‌تواند تجربه کاربری بسیار بدی به همراه داشته باشد. افزونه Redirect 404 to Homepage این مشکل را برای شما حل کرده است. به کمک این افزونه تمامی صفحاتی که برای کاربران با ارور 404 نمایش داده می‌شود، مستقیما کاربر را به صفحه اصلی انتقال می‌دهد.

این افزونه زمانی کاربرد دارد که شما متوجه می‌شوید که صفحات زیادی هستند که مشکل ارور 404 را دارند. شما می‌توانید با نصب این افزونه در مدت زمان کوتاهی کاربران را به صفحه اصلی سایت منتقل سازید تا در اولین فرصت اقدام به رفع مشکلات به وجود آمده کنید. البته به کمک سرچ کنسول می‌توانید صفحات 404 سایت خود را پیدا و آنها را رفع کنید.

ریدایرکت صفحات 404 به صفحات مشابه

صفحات 404 همیشه یک دردسر برای سایت‌ها محسوب می‌شود، در این بین گاهی اتفاق می‌افتد که شما تمایل ندارید که کاربر به صفحه اصلی منتقل شود. در این زمان شما می‌توانید با نصب افزونه WP 404 Auto Redirect to Similar Post کاربرانی که با صفحه 404 مواجه می‌شوند را به یکی از پست‌های مشابه راهنمایی کنید.

تاثیر ویدئو بر سئو سایت

به یکی از محبوب‌ترین مباحث در دوره رایگان آموزش سئو وردپرس رسیده‌ایم.تا به این قسمت امیدواریم که محتوای خوبی برای شما ترتیب داده باشیم. ویدیوها و فیلم‌ها به عنوان یکی از عوامل موثر و بسیار تاثیرگذار در سئو صفحات محسوب می‌شود. اما نکته جالب اینجاست که بسیاری از صاحبان کسب و کار به این موضوع اهمیتی نمی‌دهند. بدون شک در هر حوزه و کسب و کاری ایده‌های بسیاری برای تولید محتوای ویدیویی وجود دارد و قراردادن این نوع محتوا می‌تواند اختلاف زیادی بین شما و رقبا ایجاد نماید.

وجود فیلم در صفحات سایت می‌تواند زمان حضور کاربر در صفحات را افزایش دهد که این عامل به تنهایی می‌تواند در رتبه و جایگاه شما تا

امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 112
برچسب ها :