تاريخ : سه شنبه 8 آذر 1401 | 12:34 | نویسنده : بخش سئوی نیلوبلاگ

در عصر دیجیتال، وبسایت ها تجارت بزرگی هستند و اگرچه طراحی یک سایت می‌تواند کاری دلهره‌آور به نظر برسد، اما لزومی ندارد که اینطور باشد. چه یک طراح یا توسعه دهنده باشید، یا حتی فردی که می خواهد با تجربه کمی حضور آنلاین داشته باشد، فرآیند طراحی وب سایت را می توان با رعایت برخی نکات طراحی سایت و کمی برنامه ریزی رو به جلو آسان تر کرد.

اکنون حضور موفقیت آمیز آنلاین به همان اندازه حضور آفلاین موفق مهم است و گاهی اوقات حتی بیشتر از آن اهمیت دارد. اگر شخصی از وب سایت شما خوشش نیاید، معادل آن است که یک مشتری وارد فروشگاه شما شود و فریاد بزند اَه و سپس بیرون برود و دیگر وارد فروشگاه شما نشود.

به جرأت می توان گفت که امروزه طراحی وب یکی از بخش های حیاتی کسب و کار است. حتی کوچکترین اشتباه در طراحی وب سایت می تواند تجربه مشتریان شما را خراب کند و در نهایت می تواند هزینه قابل توجهی را برای شما به همراه داشته باشد.

نکته : یکی از پارامترهایی که در مبحث سئو به ان توجه می شود بررسی نکاتی است که در طراحی سایت باید به ان توجه شود.

در این مطلب ما سعی کرده ایم برخی از نکات مهمی که هنگام طراحی سایت باید در نظر بگیرید را حضور کاربران عزیز وبسایت سفارش وب بیان کنیم. اینها برخی از موارد کلیدی هستند که هنگام طراحی وب سایت خود باید در نظر بگیرید تا روند کار را آسان تر کنید، امیدواریم از راهنمای ساده ما لذت ببرید…

در ابتدا توصیه می کنیم مقاله تاثیر طراحی سایت بر سئو را مطالعه کنید.

نکات مهم در طراحی سایت

نکات کلیدی در طراحی و ساخت سایت

1- شناسایی کاربران اصلی سایت (Identifying your primary users)

بسیار مهم است که با درک اینکه وب سایت خود را برای چه کسی طراحی می کنید، شروع نمایید. باید از خود بپرسید «مخاطبان هدف من چه کسانی هستند؟». لطفاً برای درک جمعیتی که در ذهن دارید کمی زمان بگذارید. برای ایجاد وب سایتی که نیازهای مهم ترین مخاطبان هدف شما را برآورده می کند، ابتدا باید به این موضوع بپردازید که آن افراد چه کسانی هستند و چرا به سایت شما می آیند.

تصور کنید وب سایتی که می خواهید ایجاد کنید برای یک برند لباس است که مشتریان او بیشتر از قشر جوان هستند. در این مثال، احتمالاً بهتر است به دنبال الهام گرفتن از فرهنگ پاپ باشید. یا یک وب سایت برای کلینیک پزشکی، احتمالاً بیماران را به عنوان مخاطبان اصلی خود انتخاب می کند. پس ضروری است که مخاطبان کاربر خود را محدود کنید، علت ورود آنها به وب سایت تان را شناسایی کنید و در نظر بگیرید که چگونه سایت خود را طراحی نمایید تا نیازهای آنها را بهتر برآورده کنید.

2- وب سایت شما چقدر بزرگ است؟ (?How big is your website)

هنگامی که مشخص کردید وب سایت شما برای چه کسی است، گام بعدی برنامه ریزی ساختار است. به ساختار به عنوان طرح اولیه فکر کنید. در این مرحله، بایستی نقشه سایت را ایجاد کنید و بهتر است از هوم پیچ یا همان صفحه اصلی شروع کنید.

از هوم پیچ بایستی یک نقشه برای تمام صفحات دیگر در سایت ایجاد کنید. هر صفحه باید به صفحه اصلی فیدبک دهد، اما از خود بپرسید که مخاطبان قرار است به کدام یک از صفحات دیگر شما سر بزنند؟! صفحات تماس، صفحات درباره ما، مطالب بیشتر، وبلاگ ها؟ شما باید مقیاس وب سایت خود و نوع اطلاعاتی که نمایش خواهید داد را در نظر بگیرید. و این یکی دیگر از نکات مهم طراحی سایت به شمار می رود.

3- محتوا (Content)

وقتی طرح کلی یک وبسایت را در نظر می گیرید، ممکن است محتوا در بالای لیست شما قرار نگیرد، اما مطمئناً نباید آن را دست کم بگیرید. در سال 2016، زمانی که به کاربران 15 دقیقه فرصت داده شد تا محتوا را بخوانند، 59 درصد گفتند که ترجیح می دهند محتوایی که می خوانند دارای طراحی زیبایی باشد و این یعنی ترکیب رنگ آمیزی محتوا و طراحی زیبای یک وبسایت.

وب سایت را مانند یک صفحه کاغذ خالی در نظر بگیرید. داشتن چند کلمه روی این تکه کاغذ بسیار خسته کننده خواهد بود و دیدن آن عالی نیست. شما به محتوای خود برای کمک به نگه داشتن افراد در سایت خود نیاز دارید. فقدان یک پیام واضح در محتوای تولیدی تان می تواند بزرگترین دلیلی باشد که کاربران سایت شما را ترک کنند. جالب است بدانید که طبق تحقیقات و بررسی های انجام شده، 46 درصد ادعا می کنند که این یکی از مهم ترین دلایل ترک یک سایت است.

محتوای خوب می تواند مخاطبان شما را جذب کند، از منظر سئو به شما کمک کند و پیام های کلیدی شما را به مشتریان‌تان منتقل کند. بسیار مهم است که از محتوای خود به گونه ای استفاده کنید که “زیبا طراحی شده باشد” تا در ارائه پیام آن موثر باشد.

کاربران بسیار حساس هستند. حتی اگر صفحه وب شما به راحتی قابل دسترسی باشد، به خوبی کار کند، سریع کار کند و عالی به نظر برسد، باز هم خوشحال نخواهند شد مگر اینکه محتوای جذاب و جذابی در سایت خود داشته باشید. بازاریابی محتوا نقش مهمی در کمپین تبلیغاتی هر شرکت ایفا می کند. مردم بیشتر محتوای ویدیویی را به نوشتاری ترجیح می دهند، به همین دلیل است که بازدیدهای ویدیویی محتوا از 50 میلیارد بازدید در ماه فراتر رفته است.

4- صنایع بدیعی (Imagery)

وقتی محتوای خود را تهیه کردید، باید به قرار دادن تصاویر باکیفیت در آن فکر کنید و اینکه از کجا می توانید این تصاویر را تهیه کنید. نکات مربوط به تصاویر یکی از نکات مهم در طراحی سایت است. شما چند گزینه مختلف دارید که می توانید از آنها استفاده کنید. یا می توانید تصاویر را خودتان بگیرید و این سریع ترین و ارزان ترین راه برای گرفتن تصاویر برای وب سایت است. با این حال، ممکن است عکاسی شما زیاد تعریفی نداشته باشد! شما که نمی خواهید فقط به این دلیل که می خواهید روی عکس ها هزینه زیادی صرف نکنید، سایت شما آسیب ببیند؟

یا اینکه می توانید یک عکاس استخدام کنید تا تمام تصاویر مورد نظرتان را بگیرد. این یک راه حل گران است، اما اگر تصویر برند با کیفیت بالایی دارید و می خواهید همین طور هم آن را حفظ کنید، استخدام یک عکاس ماهر ممکن است تنها راهی باشد که می توانید کیفیت تصویر مناسب را برای نیازهای خود به دست آورید.

گزینه نهایی استفاده از تصاویر استوک است. برخی از سایت های دانلود عکس های رایگان وجود دارند که می توانید عکس‌ های رایگان اما با کیفیت را از آنها دانلود نمایید. یا می توانید با قیمتی مناسب، برخی از تصاویر استوک را برای قرار دادن در وبسایت خود تهیه کنید. بهتر است بدانید که کتابخانه بسیار گسترده ای از تصاویر به صورت آنلاین برای این کار موجود است. با این حال، این تصاویر استوک می توانند عمومی باشند و ممکن است برند شما را به اندازه کافی قدرتمند نشان ندهند.

5- برندینگ (Branding) و بهبود برند بصری (Improving your visual brand)

این نکته از نکات طراحی سایت، ما را به طور منظم به سمت برندسازی سوق می دهد. چند مدت است که شرکت شما لوگوی خود را طراحی کرده است؟ آیا طرح رنگی برند شما به صورت مبهم است یا قدیمی؟ آیا شما از دستورالعمل های برندینگ بصری پیروی می کنید؟ همه اینها مواردی است که باید هنگام سرمایه گذاری در ساخت یک وب سایت در نظر بگیرید.

هرچه برند شما واضح تر، سازگارتر و امروزی باشد، وب سایت شما از نظر بصری جذاب تر خواهد بود. برخی از برندها فقط به عنوان یک وب سایت وجود دارند و بنابراین وبسایت تنها نمایش بصری آنها از کسب و کارشان است. بسیار مهم است که تصویر یک برند قبل از شروع شکل گیری وب سایت در نظر گرفته شود.

یک وب‌سایت چیزی نیست که باید موقتی باشد، شما باید هر گونه برندسازی از قبل موجود را به دقت در نظر بگیرید یا اگر قبلاً هیج نوع برندسازی انجام نداده اید، هویت برند از ابتدا باید ساخته شود. اینجاست که چند سوال باید از خودتان بپرسید:

آیا لوگویی برای استفاده دارید؟

اگر لوگویی دارید، می توانید از عناصر و المان های لوگو برای شروع ساختاردهی تصویر برند آنلاین تان استفاده کنید.

از کدام فونت می خواهید استفاده کنید؟

با اینکه فونت های سریف حتی در بین 20 فونت محبوب برای استفاده در وب سایت ها قرار نمی گیرند، اما فونت های Sans serif به دلیل خوانایی در حال حاضر محبوب ترین فونت ها برای برندسازی هستند. فونت های رایگان زیادی به صورت آنلاین موجود است و فونت هایی مانند فونت های گوگل مکانی عالی برای شروع خواهند بود. طبق گفته گوگل، “Open Sans” در حال حاضر محبوب ترین فونت برای طراحی برند است. با این حال، گفته می شود که کاربران فتوشاپ فونت “Roboto” را به عنوان فونت شماره یک وب انتخاب کرده اند.

رنگ برند؟

اینجاست که شاید باید تئوری رنگ را در نظر بگیرید. برای مثال، یک وب سایت برای یک شرکت مسکن دوستدار محیط زیست، باید استفاده از رنگ سبز را برای نشان دادن ماهیت “سبز” برند در نظر بگیرد.

در مورد المان های دیگر طراحی چطور؟

آیکون ها در حال حاضر به عنوان نشانه های بصری کمی برای جذب مخاطب عمل می کنند. اما می توانند بخش مهمی از تصویر برند را در طراحی شما تشکیل دهند.

6- قابلیت استفاده (Usability)

یکی از مهمترین جنبه های طراحی وب سایت در واقع قابل استفاده کردن سایت برای کاربران عادی است. اکثر مشتریانی که از صفحه وب شما بازدید می کنند، کدنویس های حرفه ای HTML نیستند، بنابراین ممکن است نیاز به کمی ساده سازی چیزها داشته باشند.

در صحبت از نشانه های بصری، قابلیت استفاده برای موفقیت طراحی وب شما حیاتی و یکی از ملاحظات اصلی و نکات طراحی سایت است. شما باید تمام المان هایی را که قرار است استفاده کنید، مانند دکمه ها، وضعیت های شناور و منوها را تجزیه و تحلیل کنید. اگر عناصر قابل کلیک را در مستطیل های گرد قرار دهید، تمام دکمه های شما باید مستطیل گرد باشند.

سال های قبل اشکال گرد در طراحی وب برتری داشتند و 87 درصد از تمام اشکال فتوشاپ دارای گوشه های گرد بودند. از استفاده از این نشانه بصری برای هر المان دیگری اجتناب کنید. همه چیز در مورد استفاده از شاخص های ظریفی است که کاربر را آموزش می دهد تا به طور غریزی از سایت شما استفاده کند.

در مورد منوها نیز با دقت فکر کنید. منوهای همبرگری (Hamburger menus) برای بسیاری از وب‌سایت های مختلف عادی شده‌اند، اما از نقطه نظر قابلیت استفاده، هنوز به اندازه ناوبری هدر ساده نیستند (مگر اینکه در تلفن همراه که رایج‌تر هستند). هرچه بتوانید سفر کاربر را ساده‌تر کنید، تجربه کاربری بهتری ایجاد می کنید.

7- لی آوت یا چیدمان (Layout)

طراحی یک وب سایت همان اصول اولیه ای را دارد که در هنگام چیدمان پوستر یا صفحه اول کتاب یا مجلات استفاده می شود. مهم است که پیج خود را طوری سازماندهی کنید تا تعادل خوبی بین تصاویر و متن داشته باشید.

بیش از نیمی از کاربران احساس می کنند که طراحی خوب هنگام مشاهده محتوا به صورت آنلاین مهم است. هنگامی که در حال طراحی وب سایت هستید، باید ساختار ساده ای به آن بدهید تا هضم آن برای کاربر بسیار آسان تر باشد. هر چه سلسله مراتب متمایزتر باشد، وب سایت شما ناوبری بهتری خواهد داشت.

نشانه های بصری را به حداقل برسانید زیرا نمی خواهید کاربر را با طرح خود گیج کنید. با ساده نگه داشتن سایت تان، مکان یابی محتوای مورد نظر کاربر را بسیار آسان تر می سازید. شما باید قبل از شروع طراحی، رابط واقعی سایت را در نظر بگیرید. به این ترتیب می توانید به راحتی چیدمان را برش داده و تغییر دهید و نحوه عملکرد طراحی را تست کنید.

8- ریسپانسیو بودن (Responsive) یا موبایل پسند بودن اولویت اول تان باشد (Making mobile a top priority)

و می رسیم به یکی دیگر از نکات مهم و ضروری این روزهای طراحی سلایت! این روزها ما اینترنت را به طرق مختلف استفاده می کنیم، چرا که مردم از دستگاه های مختلف به وب دسترسی دارند. از گوشی‌های هوشمند گرفته تا تلویزیون های عریض، اندازه‌های صفحه نمایش زیادی برای نمایش یک وب‌سایت وجود دارد.

شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که طراحی شما برای نحوه نمایش تصاویر، متن، لوگوها و سایر عناصر در صفحه نمایش های کوچکتر بهینه شده است! زیرا بسیاری از بازدیدکنندگان شما از تبلت یا تلفن همراه به سایت شما دسترسی خواهند داشت.

طبق یک مطالعه، کاربران اینترنتی به‌طور متوسط از پنج دستگاه مختلف استفاده می کنند و این به شما این چشم اندازی را می دهد که چقدر مهم است که وب‌سایت شما برای هر یک از این دستگاه‌های مختلف بهینه شده باشد. داشتن یک سایت واکنش گرا تجربه کاربری بسیار بهتر را تضمین می کند و این یعنی ماندن طولانی مدت افراد در وب سایت شما!

48 درصد از همه کاربران اذعان می کنند که اگر از صفحه وبِ یک شرکتی بازدید کنند که در دستگاه تلفن همراه آنها کار نمی کند، آن را به عنوان نشانه ای در نظر می گیرند که آن کسب و کار به کاربر خود اهمیتی نمی دهد.

در واقع، گفته می‌شود که ۶۲ درصد از شرکت هایی که وب‌سایتی مخصوص موبایل طراحی کرده اند، فروش خود را افزایش داده‌اند. از سال 2018 به بعد، هیچ کسب و کاری نباید روی وب سایتی که برای موبایل ساخته نشده است، سرمایه گذاری کند. با توجه به اینکه 51 درصد از ترافیک وب جهانی از دستگاه های تلفن همراه نشات می گیرد، نادیده گرفتن ریسپانسیو بودن سایت یکی از مطمئن ترین راه ها برای جلوگیری از موفقیت سایت شما است.

9- گنجاندن کال تو اکشن (Including calls to action)

نحوه طراحی کال تو اکشن تاثیرگذار

کال تو اکشن، اقدام به عمل یا CTA چیست؟ CTA عبارت یا سؤالی است که بازدیدکنندگان وب سایت شما را برای انجام کاری ترغیب می کند. به عنوان مثال، عبارت “برای آشنایی با نکات منحصر به فرد طراحی سایت، ما را در اینستاگرام دنبال کنید!” در پایان یک پست وبلاگ، خوانندگان را تشویق می کند تا به دنبال کردن کسب و کار شما در رسانه های اجتماعی اقدام کنند.

به عنوان یک قانون کلی، هر صفحه از وب سایت شما باید حداقل یک CTA داشته باشد. همچنین بسیار مهم است که به یاد داشته باشید زمانی که یک CTA را در وب سایت خود قرار می دهید، بازدیدکنندگان شما باید بلافاصله بتوانند با کلیک بر روی دکمه شما، اقدام پیشنهادی را انجام دهند.

به عنوان مثال، اگر یک CTA اضافه کنید که می گوید «بروشور ما را از اینجا دانلود کنید!»، بازدیدکنندگان شما باید بتوانند روی کلمه «اینجا» کلیک کرده و فوراً به لینک دانلود منتقل شوند. CTAهای پیچیده یا لینک های شکسته باعث می شود کاربران شما احساس ناامیدی کنند و احتمالاً منجر به افزایش نرخ پرش می شود و این اصلاً خوب نیست.

10- مقیاس پذیری (scalability)

مقیاس پذیری یکی از ویژگی های یک سیستم محسوب می شود که بیانگر میزان فعالیت آن سیستم در مقیاس های بزرگتر به شکل مشابه و پایدار است. مثلاً در صورت انجام کارتان با دو نفر یا گردش دو میلیونی می توان انجام کار با بیست نفر یا گردش مالی دویست میلیونی مدل کسب و کارتان را تصور کرد؟!

هرگز مرتکب این اشتباه نشوید که وب سایتی بسازید که فقط نیازهای فعلی شما را برآورده می کند. هیچ زمانی بهتر از زمانی که در فرآیند طراحی مجدد وب سایت هستید، برای اندیشیدن به مقیاس پذیر ساختن وبسایت تان وجود ندارد.

اغلب اوقات، صاحبان مشاغل مقدار گزافی پول نقد را برای ساختن یک وب سایت خرج می کنند، اما چند ماه بعد متوجه می شوند که عملکردهای جدیدی وجود دارد که به آنها نیاز دارند و توانایی انجام آنها را ندارند. از این رو، مقیاس پذیری را در بالای لیست اولویت های خودتان نگه دارید. این یکی از نکات توصیه شده طراحی وب سایت است.

اگر وب سایت تان می خواهد برای سال های آینده هم، نیازهای کسب و کارتان را برآورده کند، چیزهای ساده ای مانند اجتناب از تک نقطه خرابی یا نقطه تکی شکست (SPOF) ضروری است. SPOF به هر بخش غیر اضافی از یک سیستم گفته می شود که اگر خراب شود، کل سیستم از کار می افتد.

از خود بپرسید: داده های وب‌سایت خود را کجا نگهداری کنیم، چگونه به آن‌ها دسترسی خواهیم داشت، و هر چند وقت یک بار از آن نسخه پشتیبان تهیه کنم؟ همیشه هدف تان این باشد که احتمال به خطر انداختن وب سایت خودتان را در صورت بروز مشکل به حداقل برسانید. داشتن یک برنامه پشتیبان همیشه بهتر از این است که متوجه شوید در وضعیت فعلی خود گیر کرده اید به این دلیل که از قبل برنامه ریزی نکرده بودید.

11- برقراری ارتباط با مشتریان خود (Communicating with your customers)

هیچ چیز به اندازه عدم امکان تماس با یک تجارت در زمانی که مشتریان می خواهند، آنها را عصبانی نمی کند. توانایی برقراری ارتباط با مخاطبان هدف شما باید همیشه یکی از دغدغه های اصلی در هنگام توسعه سایت شما باشد. وانگهی، بازدیدکنندگان شما کسانی هستند که وب سایت خود را برای آنها ایجاد می کنید. بنابراین، یکی از نکات طراحی سایت این است که حتماً قبل از فکر کردن به راه های ارتباطی سوالات زیر را از خود بپرسید:

  • می خواهم مشتریانم چگونه بتوانند به من دسترسی پیدا کنند؟ (ایمیل، تلفن، چت آنلاین و …)
  • چه ساعاتی می‌خواهم از طریق راه های ارتباطی انتخابی ام در دسترس مشتریانم باشم؟
  • در سازمان من چه کسی مسئول دریافت ارتباطات مشتریان خواهد بود؟
  • هنگام برقراری ارتباط با مشتریان از طریق وب سایت من، چه اقدامات امنیتی باید انجام شود؟
  • آیا من کاندیدای خوبی برای هوش مصنوعی یا چت بات هستم؟

همیشه قبل از ایجاد یک وب سایت نیازهای ارتباطی خود را در نظر بگیرید و مشخص کنید کدام گزینه برای شما مناسب است. حتماً اطلاعات تماس (Contact Info) خود را در جای بخصوصی در تمامی صفحات سایت خود قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که از هر صفحه در سایت شما، کاربران شما به راحتی می توانند اطلاعات تماس شرکت شما را پیدا کنند.

12-  انتخاب سیستم مدیریت محتوای مناسب (Selecting the right content management system)

اگر کسب و کاری هستید که برای مدتی است که وب سایت دارید، ممکن است با  CMSی که در حال حاضر استفاده می کنید راحت باشید. یا ممکن است از  CMSی که استفاده می کنید، راضی نبوده و از آن ناامید شده باشید و در نتیجه می خواهید چیز جدیدی را امتحان کنید.

البته وردپرس به دلیل سهولت استفاده و طراحی 100% قابل شخصی سازی، محبوب ترین و پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا است. اما هر کسب و کاری مشکلات منحصر به فردی دارد که نیاز به حل دارد. در نهایت CMS مناسب برای کسب و کار شما ممکن است بهترین انتخاب برای شخص دیگری نباشد. پس به این نکته مهم از نکات طراحی سایت توجه ویژه ای نشان دهید.

توصیه می کنیم در مورد هر یک از گزینه های CMS برتر تحقیق کنید، با تیم طراحی وب سایت خود مشورت کنید تا با استفاده از اطلاعاتی که جمع آوری می کنید، تصمیمی آگاهانه بگیرید.

13- متعادل کردن بودجه (Balancing your budget)

قبل از تثبیت طرح و برنامه های خود برای بازنگری اساسی وب سایت تان، باید بودجه خود را تعیین کنید. اگر قصد برون سپاری طراحی سایت خودتان را دارید، برای یک پروژه وب سایت کاملاً سفارشی، می توانید انتظار داشته باشید که به طور متوسط بین 10 تا 20 میلیون بپردازید. اگر پروژه وب سایت شما بسیار پیچیده باشد یا شامل تعداد صفحات زیاد باشد، این رقم می تواند افزایش یابد و اگر تصمیم به طراحی تمپلتی (template design) داشته باشید، این رقم می تواند کاهش یابد. البته هر گزینه مزایا و معایب خود را دارد.

علاوه بر توسعه وب سایت، باید خدمات دیگری مانند کپی رایتینگ و سئو را نیز در نظر بگیرید. و در صورتی که به تنهایی قادر به انجام این وظایف نباشید، حتماً به برون سپاری پروژه طراحی، خدمات سئو ، تولید محتوا و… فکر کنید. پیشنهاد می کنیم قبل از ملاقات با شرکت وب انتخابی خود، بودجه وب سایت را تنظیم نمایید و با در نظر گرفتن یک رقم خاص، وارد مذاکره شوید.

14- واگذاری نقش ها (Delegating roles ahead of time)

حتی اگر تمام نکات دیگر طراحی وب سایت موجود در این لیست را دنبال کنید، ولی کارکنان خود را از قبل آماده نکنید و نقش آنها را تعیین نکنید، پروژه شما همچنان می تواند بی نظم و پرهرج و مرج باشد. وظایفی که باید به آنها رسیدگی شود، عبارتند از:

  • جمع آوری اطلاعات برای محتوای وب سایت
  • گردآوری آثار هنری، لوگوها، تصاویر و گرافیک برای استفاده وب سایت
  • تکمیل دستورالعمل های برندسازی
  • نوشتن محتوای وب سایت
  • سیاست حفظ حریم خصوصی و سایر متون قانونی مورد نیاز برای وب سایت
  • بررسی و تایید طرح
  • قرار دادن محتواهای مختلف در وب سایت
  • و…!

هر چه تیم داخلی شما زمان بیشتری برای انجام این مسئولیت ها داشته باشد، پروژه وب شما ساده تر خواهد بود.

15- افزودن اثبات اجتماعی (Add social proof)

رسانه های اجتماعی یکی از ضروریات و جنبه های اصلی بازاریابی آنلاین هستند. با گنجاندن اثبات اجتماعی در محتوای وب سایت خود، می توانید وفاداری به برند خود را افزایش دهید و به بازدیدکنندگان خود دلایل بیشتری برای حمایت از تجارت خود ارائه دهید.

چگونه؟

  • عکس‌ها یا لوگوهای اعتبارنامه ها، مجوزها یا گواهینامه های خود را اضافه کنید تا نشان دهید چقدر واجد شرایط هستید
  • در صورت امکان لینک هایی را به صفحات رسانه های اجتماعی شرکت خود وارد کنید
  • عکس ها و لینک هایی به نمایه های رسانه های اجتماعی اینفلوئنسرها یا تأثیرگذارانی که از محصول شما استفاده می‌کنند یا از برند شما حمایت می‌کنند، اضافه کنید
  • یک صفحه رسانه در وب سایت خود قرار دهید که در آن به مقالات و محتوای منتشر شده که نام تجاری شما را ذکر می کند، لینک بدهید.
  • دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی که نشان می دهد پست شما چند بار به اشتراک گذاشته شده یا لایک شده است را به وبلاگ خود اضافه کنید.

16- سرعت (Speed)

سرعت وب سایت یکی از نکات مهم طراحی سایت است و می تواند به معنای موفقیت یا عدم موفقیت کل شرکت شما باشد. با وجود فناوری پیشرفته مرتبط با اتصال افراد به صفحات مختلف در سراسر جهان، اگر صفحه وبسایت شما در عرض سه تا پنج ثانیه بارگیری نشود، کاربران دیوانه خواهند شد. آنها احتمالاً از صفحه وب شما خارج می شوند و هرگز برنمی گردند. به همین سادگی این موضوع باعث می شوند که کسب و کار بالقوه خود را از دست بدهید.

17- زیبایی شناسی (Aesthetics)

ظاهر و احساس صفحه شما به اندازه عملکرد آن مهم است. شما فقط 10 ثانیه فرصت دارید تا روی بازدیدکنندگان تاثیر بگذارید و به آنها بگویید که از بازدید از صفحه شما چه چیزی به دست خواهند آورد. اگر در این مدت تحت تأثیر قرار نگیرند، مطمئن باشید که آنها صفحه شما را ترک خواهند کرد. البته منظور ما این نیست که در استفاده از طرح های رنگی و تصاویر دیوانه کننده زیاده روی کنید، فقط صفحات وب ساده، واضح و با ظاهری مناسب داشته باشید.

سخن پایانی

با در نظر گرفتن این 17 نکته مهم از نکات طراحی سایت، صاحبان مشاغل از همه صنایع می توانند شانس خود را برای یک پروژه وب سایت موفق افزایش دهند و اطمینان حاصل کنند که نیازهای آنها برآورده شده و طراحی کلی از اهداف تجاری آنها پشتیبانی می کند.

با کمی برنامه ریزی و سازماندهی، طراحی یک وب سایت می تواند بسیار آسان تر باشد. یکی از مهم ترین مواردی که نباید از آن صرف نظر کنید، اهمیت واکنش گرا بودن و اطمینان از آماده بودن وب سایت شما برای مشاهده چند صفحه است. تمام نکات بالا را برای افزایش تجربه کاربری سایت خود از طریق طراحی هوشمند به خاطر داشته باشید.

سوالات متداول درباره نکات طراحی سایت

1- آیا می توانم کال تو اکشن را در بالای صفحه قرار دهم؟

اصلاً توصیه نمی کنیم که فراخوانی برای اقدام را در بالای صفحه قرار دهید!!! چرا که همه کاربرانی که وارد سایت شما می شوند، قصدشان خرید یا… نیست. پس بهتر است دکمه کال تو اکشن را در پایین صفحه قرار دهید.

2- مواردی که در طراحی سایت باید از آنها اجتناب کنیم، کدامند؟

باید ها و نباید های طراحی سایت

  • فضای کاذب انتهای صفحه
  • طرح کشویی یا چرخان
  • زبانه و آکاردئون‌ها
  • عکس های ذخیره شده
  • نمادهای رسانه‌های اجتماعی در عنوان وب‌سایت خود
  • پاراگراف های طولانی

3- پشتیبانی از وب سایت چه تأثیری بر بهبود تجربه کاربری دارد؟

هر صفحه در سایت شما باید 100٪ کار کند. با این حال، در صورت بروز مشکل، باید نوعی سیستم پشتیبانی 24 ساعته را اجرا کنید تا مطمئن شوید که فوراً مشکل سایت شما برطرف خواهد شد.

4- در نکات مربوط به طراحی سایت چگونه می توان از چهره ها به عنوان نشانه استفاده کرد؟

از قدرت چهره ها در جلب توجه بازدیدکنندگان به سمت المان های دیگر سایت تان غافل نشوید. چهره ها فرصتی ویژه برای توجه بازدیدکنندگان به شما می‌دهد. طبق یک سری تحقیقاتی که انجام شده اگر تصویر فردی که در سایت تان قرار داده اید، رو به دوربین باشد، کاربران در هنگام مشاهده آن تصویر متوجه خود تصویر می شوند. اما زمانی که تصویر به یکی از المان های طراحی سایت شما مثل تیتر نگاه می کند، به تبعیت از او، توجه کاربران هم به تیتر جلب می شود نه خود تصویر!



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 147
برچسب ها :