تاريخ : جمعه 7 خرداد 1400 | 1:24 | نویسنده : بخش سئوی نیلوبلاگ

در این مقاله، توصیه های کلیدی درباره چگونگی تولید کردن یک اپلیکیشن' target=_blank href='/last-search/?q=اپلیکیشن'>اپلیکیشن برای ایجاد درآمد را بیان می‌کنیم. این پست برای چه افرادی مناسب است؟ برای افرادی که ایده تولید یک اپلیکیشن را دارند ولی نمی دانند از کجا باید شروع کنند. همچنین مطالب این مقاله برای افرادی که با استفاده از اپلیکیشن هایی که دارند و یا می خواهند بسازند به دنبال روشی برای درآمدزایی می گردند نیز مفید میباشند.

مرحله های کلیدی در تولید یک اپلیکیشن چیست؟

برای درآمدزایی با استفاده از یک اپلیکیشن نیاز است که در همان ابتدای کار، هدفها به شکل شفاف و روشنی تعریف شوند. وقتی که می خواهید یک اپلیکیشن را تولید کنید، سوالات زیادی وجود دارند که شما باید به آنها پاسخ دهید:

  • این اپلیکیشن در آینده قرار است چکار کند؟
  • کاربران به چه شیوه ای با این اپلیکیشن درگیر میشوند؟
  • اپلیکیشن شما به چه دسته و گروهی تعلق دارد؟
  • در صورتی که یک اپلیکیشن قرار باشد کاربردی باشد و هدف آن صرفاً سرگرمی نباشد، چه کاربردهایی در چه زمینه هایی میتواند داشته باشد و چگونه میتواند زندگی مردم را بهتر کند؟
  • چگونه میتوانید اپلیکیشن خودتان را بازاریابی کنید؟

بر اساس داده های آماری، در گوگل پلی (Google Play) 33 دسته بندی مختلف و در اپ استور (App Store)، ۲۴ دسته بندی مختلف از اپلیکیشن ها وجود دارند.

درصد دسته بندی های مختلف اپلیکیشن های <a title='<a title='موبایل' target=_blank href='/last-search/?q=موبایل'>موبایل</a>' target=_blank href='/last-search/?q=موبایل'>موبایل</a>

از میان این دسته بندی ها، تنها ۷ دسته بندی هستند که بیشتر از ۳ درصد از کل کاربران از اپلیکیشن هایی که در این این دسته بندی ها هستند، استفاده می‌کنند.

شما باید در درجه اول مشخص کنید که اپلیکیشنی که قصد طراحی آن را دارید، جز کدامیک از این دسته‌ها قرار میگیرد. در این صورت است که میتوانید مزیتهای رقابتی برای آن ایجاد کنید و آن را طوری طراحی نمایید که با اپلیکیشن های دیگر در این دسته بندی توانایی رقابت را داشته باشد و از آنها پیشی بگیرد. همچنین در صورتی که بدانید که اپلیکیشنتان قرار است در کدام دسته بندی قرار داشته باشد، خواهید توانست تا لیستی از ویژگی‌هایی که اپلیکیشن هایی از این دست دارند را تولید کنید و از این لیست برای تولید کردن اپلیکیشن خودتان استفاده نمایید. به طور کلی در تولید یک اپلیکیشن شما باید به مواردی مانند طراحی های گرافیکی، مکان قرار گرفتن دکمه‌های مختلف، شماتیک‌‌ها و رنگ‌هایی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرد، انیمیشن‌هایی که اعمال می شوند، فونت نوشته ها و غیره هم توجه نمایید. تمام اینها به شما کمک میکنند تا یک اپلیکیشن را به شیوه ای جذاب تر تولید کنید. ممکن است سوال کنید که:

حالا اگر یک ایده ای درباره تولید اپلیکیشن در ذهنم داشته باشم، باید از کجا شروع کنم؟

پاسخ این است که وقتی که درباره مفهوم و طراحی اپلیکیشنتان تصمیم گرفتید، باید شیوه طراحی اپلیکیشن را مدنظر قرار دهید. برای تولید کردن یک اپلیکیشن دو راه عمده وجود دارد:

  • راه حل اول: استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن
  • راه حل دوم: کمک گرفتن از یک شرکت تولید کننده نرم افزار

استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن

قبل از هر چیز باید این سوال را از خودمان بپرسیم که:

ابزار تولید کننده اپلیکیشن (app builder) چیست؟

ابزار تولید کننده اپلیکیشن، در حقیقت یک ابزار آنلاینی است که به شما کمک میکند تا فرآیند تولید اپلیکیشن را به آسانی انجام دهید و در کوتاه ترین زمان بتوانید اپلیکیشن مورد نظرتان را بسازید. ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن  ابزارهایی هستند که استفاده از آنها برای همه افراد خیلی آسان است. حتی به هنگام استفاده از آنها نیازی به تجربه در کدنویسی هم ندارید. شما میتوانید با استفاده از ویژگی هایی که این ابزارها در اختیارتان قرار میدهند، کار تولید اپلیکیشن را انجام دهید. به همین راحتی! انواع مختلفی از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن در دسترس قرار دارند که شما میتوانید با استفاده از آنها اپلیکیشن‌های مورد نیاز خودتان را تولید کنید.  شما میتوانید از میان ابزارهای موجود برای تولید اپلیکیشن، ابزاری را که برایتان از همه مناسب تر است انتخاب کنید ولی قبل از این که بخواهید از میان این ابزارها انتخاب کنید، بهتر است تصمیم بگیرید که این اپلیکیشن را بر روی کدام پلتفرم می خواهید ایجاد نمایید. سپس یک لیستی از تمام ویژگی هایی که می خواهید اپلیکیشن شما داشته باشد ایجاد کنید و دوباره چک نمایید و ببینید که آیا این ابزار تولید کننده اپلیکیشن میتواند این ویژگی ها را برای شما فراهم آورد یا خیر. همچنین باید بررسی کنید که  آیا ابزاری که برای تولید اپلیکیشن می خواهید از آن استفاده کنید میتواند به شما کمک کند تا این الگوها و رنگ‌ها و دیگر جزئیاتی را که در ذهنتان است، برای اپلیکیشنتان اعمال کنید یا خیر.

چگونه یک اپلیکیشن موبایل <a title='بسازیم' target=_blank href='/last-search/?q=بسازیم'>بسازیم</a> و <a title='نحوه' target=_blank href='/last-search/?q=نحوه'>نحوه</a> کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل

البته استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن هم خالی از عیب و نقص نیست و دارای معایبی نیز میباشد. در ادامه به توضیح مزیتها و معایب استفاده از این ابزارها میپردازیم:

مزیت ها و معایبی استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن

 مزیت های استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن

  • انجام کار در زمان کم: یکی از عمده ترین مزیت های استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن این است که برای این ابزارها نیازمند زمان زیادی برای تولید یک اپلیکیشن نمی باشیم. به عبارت دیگر شما در صورتی که از یک ابزار تولید اپلیکیشن استفاده کنید میتوانید در یک زمان محدود، یک اپلیکیشن برای خودتان تولید کنید.
  • عدم نیاز به داشتن دانش تکنیکی درباره برنامه نویسی: از دیگر مزیت های استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن این است که هنگامی که از این ابزارها استفاده میکنید، نیازی به داشتن یک دانش تکنیکی نخواهید داشت. در حقیقت به هنگام طراحی با این اپلیکیشن ها، حتی یک فرد کاملاً بی تجربه و بدون دانش تکنیکی در حوزه کدنویسی هم میتواند یک اپلیکیشن کامل را بسازد!
  • به صرفه بودن از نظر مالی برای تجارت‌های کوچک: از دیگر مزیت‌های استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن این است که بکارگیری آنها مقرون به صرفه است چون نیاز به هزینه کمتری دارند. این موضوع مخصوصاً وقتی که صحبت از تجارت‌های کوچک و تازه کار میشود؛ حساسیت بیشتری پیدا میکند چون برای این تجارتها جنبه مالی قضیه اهمیت فراوانی دارد.
  • زمان کوتاه آزمایش: آزمودن این اپلیکیشن ها بعد از ساختن آن‌ها نیازمند زمان کوتاهی است و شما می‌توانید در یک زمان کوتاه آن ها را مورد آزمایش قرار دهید.
  • سادگی برای انتشار: از دیگر مزیت‌های استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن این است که اپلیکیشن‌هایی که با استفاده از این ابزارها ساخته می‌شوند را می‌توان به آسانی منتشر ساخت.

معایب استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن

  • محدودیت در قابلیت ها و طراحی: اولین و مهم ترین عیب استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن این است که قابلیت‌هایی که در اختیار ما می‌گذارند محدود است و نمی‌توان اپلیکیشن را به هر شیوه ای که در ذهنتان دارید طراحی کنید.
  • ممکن است طراحی که با استفاده از این ابزارها انجام می شود مطابق با تجارت شما نباشد: یکی دیگر از معایب استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن این است که ممکن است نتوانید کاری کنید که اپلیکیشن هایی را که با این شیوه طراحی کرده اید مطابق با تجارتتان باشد.

همان طور که در بالا اشاره شد، به طور کلی وقتی از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن استفاده می‌کنیم ممکن است نتوانیم بسیاری از ویژگی‌های اپلیکیشن را آن طور که خودمان می‌خواهیم ایجاد کنیم (چون مجبور میشویم از میان ویژگی‌های محدودی (هر چند متنوع) که وجود دارند یکی را انتخاب کنیم) ولی استفاده از این ابزارها باعث می‌شود که زمانی را که قرار بوده برای طراحی اپلیکیشن صرف کنیم، بسیار کمتر شود. تولید، دانلود، تست کردن و ارایه نهایی اپلیکیشن ها در صورتی که با استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن ساخته شده باشند بسیار سریع تر انجام میشود. بنابراین استفاده از این روش برای تجارت‌های کوچک خیلی سودمند است؛ مخصوصاً در صورتی که این تجارت های کوچک از نظر مالی وضعیت خوبی نداشته باشند و نیاز به صرفه جویی از نظر اقتصادی داشته باشند، لذا استفاده از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن برایشان خیلی مناسب میباشد.

راه حل دوم: کمک گرفتن از یک شرکت تولید کننده نرم افزار

اگر از یک شرکت تولید کننده نرم افزار کمک بگیریم چه؟

تولید اپلیکیشن به این شیوه، این گونه است که شما از یک شرکتی که کارش تولید کردن نرم افزار و اپلیکیشن است کمک می‌گیرد و بخشی از پروسه تولید اپلیکیشن را به آنها واگذار می‌کنید. شما به این شرکت نیازها و شرایطتان را اعلام می نمایید و از این شرکت می خواهید تا اپلیکیشنی را که مورد نیازتان است برایتان طراحی کنند. به این روش می‌توانید اپلیکیشن‌هایی را طراحی کنید که دارای مزیتهای رقابتی (نسبت به زمانی که از ابزارهای تولید اپلیکیشن استفاده میکنید) باشد و دارای ویژگی های مناسبی باشد. این روش بهترین روش برای تولید یک اپلیکیشن حرفه ای است. اکنون به بررسی مزیت ها و معایبی که استفاده از این روش برای تولید اپلیکیشن دارد می پردازیم:

مزیت ها و معایبی استفاده از یک شرکت برای تولید اپلیکیشن

مزیت های استفاده از یک شرکت برای تولید اپلیکیشن

  • در این صورت میتوانید دقیقاً همان چه را که می خواهید بسازید: از آن جایی که در این جا از یک شرکت تولید کننده اپلیکیشن کمک میگیرد، میتوانید اپلیکیشن ها را دقیقاً همان گونه که مایلید ساخته شوند، بسازید. چون این شرکتها با استفاده از کدنویسی، اپلیکیشن ها را طبق همان شیوه ای که شما میخواهید در اختیارتان قرار میدهند.
  • داشتن کنترل کامل بر روی پروسه طراحی: وقتی که از این روش استفاده می‌کنید میتوانید همزمان با ساخت اپلیکیشن، بر روی پروسه ساخت آن کنترل کاملی داشته باشید و در معرض تمام مراحل مختلف قرار بگیرید.
  • تغییر اپلیکیشن در صورت تغییر تجارت: شما میتوانید در صورتی که نیازهایتان تغییر کرد و یا اینکه نوع تجارتتان را تغییر دادید، با کمک شرکت تولید کننده، در اپلیکیشن خود تغییراتی ایجاد نمایید.
  • نبود محدودیت گزینه ها: همان طور که اشاره شد، بر خلاف زمانی که از ابزارهای تولید کننده اپلیکیشن استفاده می‌کنید،  زمانی که از این روش استفاده می کنید، دیگر هیچ محدودیتی برای انتخاب از میان چند گزینه برای طراحی و ساخت اپلیکیشن نخواهید داشت.
  • دادن تغییرات سریع در صورت لزوم: در این روش شما می‌توانید در صورتی که لازم دانستید، در هر مرحله و هر زمانی که خواستید، در اپلیکیشن خودتان تغییراتی بدهید.
  • امکان تلفیق با نرم افزارهای دیگر: اگر از این روش برای طراحی اپلیکیشن استفاده کنید، می توانید احتمال تلفیق با نرم افزارهای دیگر را هم فراهم کنید.
  • وجود یک تیم پشتیبانی برای پروژه طراحی: یکی از مهم ترین مزیت‌هایی که استفاده از این روش نسبت به روشهای قبلی دارد این است که در این روش شما اطمینان دارید که یک تیم متخصص و خبره به عنوان پشتیبان، از اپلیکیشن حمایت میکنند. وجود این تیم برای شما و اپلیکیشنتان مزیت‌های زیادی دارد از جمله این که در صورتی که مشکلی در کار ایجاد شود شما میتوانید مطمئن باشید که این تیم به شما در رفع کردن این مشکل کمک می کند.

معایب استفاده از یک شرکت برای تولید اپلیکیشن

  • هزینه های بالا: اولین و مهم ترین عیب استفاده از این روش وجود هزینه های بالاست. هزینه ها برای این روش نسبت به روش قبلی خیلی بالاتر است و شما در صورت استفاده کردن از این روش باید هزینه های خیلی بالایی را بپردازید.
  • طولانی شدن کار: یکی دیگر از معایب استفاده از این روش این است که زمان انجام کار وقتی که شما از یک چنین شرکتی برای کار کمک می گیرید، خیلی بالا می باشد. در برخی از موارد حتی ممکن است ماه ها طول بکشد که شما بتوانید یک اپلیکیشن را با استفاده از این روش و به کمک یک شرکت تولید کننده نرم افزار طراحی نمایید. بنابراین زمان کار نسبت به زمانی که از روش اول استفاده می‌کنید طولانی‌تر خواهد بود.
  • احتیاج به ارتباط پیوسته با شرکت تولید کننده: یکی دیگر از معایب استفاده از این روش این است که شما مجبورید به شکل پیوسته با شرکت تولید کننده نرم افزار ارتباط داشته باشید تا در صورتی که مشکلی پیش آمد از آن باخبر شوید و همچنین همیشه در معرض مراحل انجام کار هم قرار بگیرید.

به طور کلی استفاده از این روش نسبت به روش اول دارای هزینه بسیار بیشتری میباشد. همچنین در این روش زمان بسیار بیشتری مصرف میشود. ولی در عوض شما میتوانید اطمینان داشته باشید که در این روش یک تیم برنامه نویسی حرفه ای که در کارشان بسیار مجرب هستند دراختیار شما قرار دارد و لذا هر زمانی که بخواهید آماده خدمت رسانی به شما میباشند. همچنین ساخت اپلیکیشن با این روش میتواند پاسخگوی تمام نیازهایی که دارید به بهترین شکل ممکن باشد.

چگونه با استفاده از این اپلیکیشن پول درآوریم؟

در ادامه قصد داریم تا به چند روشی که با استفاده از آنها میتوانید از یک اپلیکیشن برای درآمدزایی استفاده کنید اشاره نماییم:

تبلیغات درون اپلیکیشن (In-App Advertising)

این روش یکی از مهم ترین روش ها برای پول درآوردن از طریق اپلیکیشن است. در این روش شما تبلیغاتتان را درون اپلیکیشنتان ایجاد می‌کنید. البته میزان درآمدی که شما می توانید از این طریق درآورید بستگی به نوع اپلیکیشن و نوع تبلیغی دارد که قرار است در این اپلیکیشن قرار دهید و همچنین بستگی به تعداد کلیک ها هم دارد. این تبلیغات هم می توانند به شکل بنر (Banner) و هم به شکل ویدیو ایجاد شوند. به عنوان مثال:

به طور کلی تبلیغاتی که به شکل ویدیویی ارایه می شوند نسبت به تبلیغاتی که به شکل بنر ارایه می شوند هوادار بیشتری دارند و نهایتاً پول سازتر خواهند بود. ولی مراقب باشید که ممکن است حوصله کابران سر رود! بنابراین سعی نمایید صبر آن ها را هم درنظر داشته باشید! یکی از روش های دیگر برای پول درآوردن این است که از کاربران بخواهید که اکانت های خودشان را ارتقاء (Upgrade) دهند تا دیگر هرگز تبلیغی نبینند!

خرید درون اپلیکیشن (In-App Purchasing)

خریدهای درون اپلیکیشن می توانند دو حالت گسترسی (Expandable) و یا غیرگسترشی (Non-expandable) داشته باشند. حالت گسترشی مانند ارز درون بازی ها و حالت غیرگسترشی مانند، خرید اکانت های دایمی برای برخی از اپلیکیشن ها و خرید امتیاز رفتن به سطح های بالا و خرید امتیازات در یک بازی.

چنین خریدهایی را می توان در انواع و اقسام اپلیکیشن ها پیدا کرد. ممکن است یک اپلیکیشن رایگان باشد، ولی دارای بخشی باشد که شما با پول دادن، می توانید برای خودتان یک اکانت دایمی (Premium) ایجاد کنید و از قابلیت ها و ویژگی های بهتری برخوردار شوید.

نحوه کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل اندروید و IOS

حق اشتراک (Subscription)

یکی دیگر از روش هایی که می توانید با استفاده از آن، از طریق تولید اپلیکیشن پول درآورید، این است که در ابتدا، یک نسخه رایگان از این اپلیکیشن را در اختیار کاربران قرار دهید. در صورتی که کاربران از این اپلیکیشن لذت بردند و قابلیت ها و ویژگی های آن به نظرشان مناسب آمد، می توانید آن را به یک نسخه پولی مبدل کنید و از آن ها بخواهید برای ادامه دادن از اپلیکیشن پول پرداخت کنند. بنابراین در این صورت شما یک دوره آزمایشی رایگان از اپلیکیشن را در اختیار آن‌ها قرار می دهید تا بتوانند از آن استفاده نمایند و زمانی که این دوره به اتمام رسید، آن ها مجبور می شوند تا برای ادامه کار، پول بدهند و دیگر نمی توانند به صورت رایگان از این اپلیکیشن استفاده کنند.

تکنیک اپلیکیشن های پولی

در این تکنیک یک قیمت ثابت برای دانلود اپلیکیشنتان درنظر می گیرید و از کاربران می خواهید برای دانلود اپلیکیشن این قیمت را پرداخت کنند. البته این روش برای پول درآوردن از طریق اپلیکیشن روشی بحث برانگیز می باشد به این دلیل که بر اساس آمارها، افرادی که اپلیکیشن های رایگان را دانلود کرده ند بسیار بیشتر از افرادی بوده که اپلیکیشن های پولی را دانلود کرده اند. بنابراین ممکن است تکنیک پولی کردن اپلیکیشن ها به صرفه نباشد.

پشتیبانی و حمایت مالی (Sponsorship)

در این ترفند شما یک پشتیبان را برای تولید اپلیکیشنتان پیدا می‌کنید که بخشی از هزینه های کار را به شما می دهد. البته در این استراتژی باید اول پشتیبان پیدا شود و سپس اپلیکیشن ساخته شود. سپس شما درآمد حاصل از اپلیکیشن را با این فرد تقسیم می‌کنید  و یا این که به صورت ماهانه به این فرد هزینه‌ای پرداخت می نمایید. وقتی که در مرحله ای قرار گرفته اید که این اپلیکیشن تازه می خواهد وارد بازار شود، استفاده کردن از فرد یا مجموعه ای که بخواهد به عنوان پشتیبان این اپلیکیشن باشد، می تواند برای شما خیلی مهم باشد و به شما کمک زیادی نماید.

استفاده از “برنامه های ایجاد وابستگی”

یکی دیگر از روش های موثر برای کسب درآمد از طریق ساخت اپلیکیشن این است که “برنامه های ایجاد وابستگی” برای اپلیکیشنتان طرح ریزی کنید.  از این برنامه ها میتوان برای تبلیغات استفاده نمود. برای افرادی که می خواهند محصولات خودشان را با خریدن تبلیغات به فروش برسانند و همچنین برای افرادی که می توانند تبلیغات را در برنامه هایشان جای دهند این روش بسیار مناسب می باشد. در این روش شما از برخی از افرادی که می خواهند برای محصولاتشان بازایابی نمایند پول دریافت می کنید و در ازای مبلغی که دریافت کرده اید، تبلیغات مربوط به محصول آن ها را در درون اپلیکیشن خودتان جای می دهید. در این روش شما می توانید این مبالغ را به شکل مستمر و یا به شکل کلی دریافت نمایید.

البته روش هایی که در بالا به آن ها اشاره شد را می توان به صورت تلفیقی نیز مورد استفاده قرار داد. اکنون ممکن است این سوال به ذهنتان خطور کرده باشد که تا چه میزانی می توانید با استفاده از ساخت اپلیکیشن پول درآورید؟

با استفاده از اپلیکیشن چقدر می توانم پول درآورم؟

میزان پولی که با استفاده از اپلیکیشن می توانید درآورید توسط پارامتری به نام CPM یا Cost Per Mile محاسبه میشود. شما می توانید با استفاده از این پارامتر محاسبه کنید که تقریباً چقدر میتوانید از طریق تولید یک اپلیکیشن پول درآورید.

CPM معیاری برای محاسبه هزینه هایی است که شما می توانید با استفاده از تبلیغات بدست آورید. کلمه Mile به معنای ۱۰۰۰ اتصال یا مشاهده تبلیغات است و کلمه Cost به معنی هزینه می باشد و کل این عبارت به معنی پرداخت کردن در ازای هزار بازدید است. بنابراین این معیار پولی است که کاربران در ازای هر ۱۰۰۰بازدید می دهند. استفاده از این شاخص خیلی ساده است و به شما کمک می کند تا میزان درآمدی را که یک اپلیکیشن بدست می آورد را بفهمید. 

تحلیل اطلاعات، یکی از مهم ترین پارامترهای تولید اپلیکیشن های موبایل

در تصمیم گیری های مرتبط با بازاریابی، یکی از مهم ترین پارامترها، تحلیل های آماری و توجه به اطلاعات آماری است. این آمارها و اطلاعات در تولید اپلیکیشن های موبایل نقش عمده ای را بازی می کنند. با استفاده از این آمارها، شما می توانید تعیین کنید که بهترین روش برای تولید یک اپلیکیشن کدام است و همچنین میتوانید نقاط قوت و ضعف اپلیکیشن هایی را که تولید کرده اید را بسنجید و ببینید که به چه چیزهای دیگری نیاز دارید. شرکت ها و سازمان ها از این آمار و ارقام استفاده میکنند تا مشکلات مختلف را حل کنند و استراتژیهای مختلف بازاریابی را ایجاد نمایند و کیفیت تولید اپلیکیشن را ارتقاء دهند و مزیتهای رقابتی آن را بررسی کنند و غیره.

بنابراین تحلیل داده ها و تحلیل های آماری یکی از مهم ترین کارهایی است که می توانید برای ارتقای کیفیت اپلیکیشن خود انجام دهید. این تحلیل ها را باید از همان لحظه اولی که طراحی‌تان کامل شد شروع کنید و این کار را در تمام مراحل مختلف ادامه دهید. برخی از اطلاعاتی که در این تحلیل های آماری می توانید از آنها استفاده کنید شامل موارد زیر میباشد:

  • شمارش تعداد دانلودهایی که از اپلیکیشن شما انجام شده است (شمار تعداد افرادی که اپلیکیشن شما را دانلود کرده اند) و همچنین تعداد کاربران فعال (تعداد افرادی که از اپلیکیشن شما استفاده کرده اند).
  • اطلاعات مربوط به کاربران (این اطلاعات می تواند شامل نوع دستگاه هایی که مورد استفاده قرار داده اند و همچنین موقعیت جغرافیایی آنها و غیره باشد).
  • بررسی فعالیت‌های کاربران (این هم یکی از پارامترهایی است که اطلاعات مربوط به این پارامتر را می توان به عنوان اطلاعات سودمندی در این رابطه مورد استفاده قرار داد).
  • بررسی میزان درآمد اپلیکیشن و میزان افرادی که به تبلیغات آن توجه کرده اند.
  • مشاهده نظرات کاربران
  • مشاهده مسیر پیمایش کاربران درون این اپلیکیشن
  • تحلیل رفتار گروه های کاربران

تحلیل های فوری

بخشی از آمار و اطلاعات هستند که با استفاده از تحلیل های فوری و لحظه ای بوجود می آیند. از جمله

  • ردگیری کاربرانی جدید و کاربران فعال
  • بررسی دقیق و با جزئیات داده های مربوط به فعالیت های درون اپلیکیشنی کاربرانی که از اپلیکیشن شما استفاده میکنند.
  • تحلیل لحظه ای مربوط به میزان باگها و مشکلاتی که در اپلیکیشنی که شما طراحی کرده اید ممکن است بوجود بیاید.
  • تحلیل های آماری و لحظه ای
  • محاسبه میزان درآمد درون اپلیکیشنی
  • استفاده از ابزارهایی مانند هیت مپ (Heatmap) برای این که ببینید کاربران چگونه با هرکدام از بخشهای اپلیکیشن شما تعامل میکنند.
  • بررسی گزارشات مربوط به تراکنشهای مالی انجام شده مرتبط با اپلیکیشن شما در یک دوره زمانی مشخص
  • تحلیلهای لحظه ای مختلف و غیره

انجام این تحلیل ها باعث میشود که شما درک بهتری از وضعیت اپلیکیشن خودتان پیدا کنید و بتوانید آن را ارتقاء بدهید. در صورتی که شما از آمار و اطلاعات مرتبط با این اپلیکیشنتان خبری نداشته باشید، نمیتوانید بفهمید که مشکلات کار کجاست و ممکن است بپندارید که همه چیز خوب پیش میرود.

نتیجه گیری

بازار تولید اپلیکیشن همواره در حال تغییر است و همیشه جایی برای ایجاد ایده های جدید وجود دارد. در این مقاله سعی کردیم تا یک مروری مختصر بر روی کارهایی که شما باید برای پول درآوردن با استفاده از اپلیکیشن انجام دهید داشته باشیم. بنابراین هرکدام از مرحله های کار را با دقت بخوانید و در صورتی که تمام مرحله ها را به درستی انجام دهید مطمئن باشید که در این کار موفق خواهید شد و خواهید توانست درآمد خوبی از تولید اپلیکیشن بدست بیاورید!



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 593
برچسب ها :