تاريخ : جمعه 7 خرداد 1400 | 1:24 | نویسنده : بخش سئوی نیلوبلاگ

چگونگی ساخت اپلیکیشن، برای تجارت امروزی که برپایه تکنولوژی قرار دارند و تکنولوژی جزئی جدای ناپذیر از آن میباشد، یک مسئله ای بسیار مهم و اساسی میباشد. امروزه دنیا به سمت تکنولوژی پیش میرود؛ بنابراین تقریباً تمام تجارت ها و صنایع در دنیای امروز، به تکنولوژی وابستگی دارند. یکی از جنبه‌های مهم این تکنولوژی، گوشی‌های هوشمند می‌باشد. در دنیای امروز استفاده از گوشی های هوشمند به اندازه ای زیاد شده است که کمتر تجارت و یا صنعتی را میتوان یافت که به یک شکلی با گوشی های هوشمند در ارتباط نباشد. در نتیجه، از آن جایی که تجارت ها و کارآفرینی ها به دنبال موقعیت‌های جدیدی هستند تا خودشان را ارتقاء دهند؛ یکی از بهترین روشها برای آنها استفاده از گوشیهای هوشند میباشد. بنابراین یکی از مدرن ترین و بهترین روشها برای افزایش میزان فروش و افزایش تعداد مشتریان برای تجارتها این است که آنها از اپلیکیشن های موبایل استفاده نمایند. چون امروزه دستگاه های موبایل تقریباً در دست همه افراد پیدا میشود! پس اگر تجارت ها و صنعت ها اپلیکیشن های مخصوص خودشان را داشته باشند میتوانند با استفاده از این اپلیکیشن ها کار خودشان را گسترش دهند. بنابراین ساختن یک اپلیکیشن برای تجارت ها و صنایع تبدیل به یک موضوع بسیار مهم و اساسی است و تجارت ها و صنایعی که اپلیکیشن تولید می‌کنند می توانند از آن به عنوان برگ برنده ای در مقابل رقبای خود استفاده نمایند و به این شیوه گوی سبقت را از رقبای خودشان بربایند.

به همین دلیل، چگونگی ساختن یک اپلیکیشن برای موبایل برای تجارت ها بسیار مهم است و دادن یک پاسخ درست به این سوال که “چگونه اپلیکیشن موبایل بسازم؟” میتواند برای آنها بسیار سودمند باشد. از طرف دیگر، تولید کردن یک اپلیکیشن با پیروی کردن مراحل درست تحقق پیدا میکند. در این مقاله قصد داریم تا تجربیات افراد متخصص را در زمینه طراحی و تولید اپلیکیشن با شما به اشتراک بگذاریم و مراحلی را که باید طی شود تا یک اپلیکیشن مناسب طراحی و تولید شود را به شما ارایه نماییم. اول از همه، یک خلاصه ای از مرحله ها ارایه می کنیم و سپس مراحل را با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار می دهیم.

مراحل طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل

چگونه می توان یک اپلیکیشن ساخت: مرحله ها و ترتیب زمانی کار

اول از همه باید بدانید که برای تولید کردن یک اپلیکیشن موبایل، تنها نیاز به هزینه ندارید. به عبارت دیگر، وقتی درباره تولید یک اپلیکیشن برای موبایل حرف میزنیم، نمی توانیم اصول و ارکان اصلی آن را که داشتن یک ایده مهم است نادیده بگیریم. در حقیقت تولید یک اپلیکیشن برای موبایل با یک ایده هوشمندانه از طرف یک نفر آغاز میشود و سپس این ایده کم کم دستخوش تحولاتی میشود تا این که به مرحله عمل میرسد. در این مقاله فرآیند تولید اپلیکیشن را از ابتدا تا انتها به هشت مرحله تقسیم بندی کرده ایم که در زیر به آن اشاره میکنیم:

  1. مرحله بررسی ایده ها و اهداف: در وهله اول نه تنها یک ایده بکر و جالب برای تولید اپلیکیشن، بلکه یک استراتژی تجاری دارای جزئیات و منطبق بر واقعیت از موارد ضروری برای تولید اپلیکیشن هستند. باید این سوالات را از خودتان بپرسید: مردم برای استفاده کردن از اپلیکیشن شما چه دلایلی می توانند داشته باشند؟ اپلیکیشن شما قرار است چکار کند؟ این اپلیکیشن چه مشکلی را حل می‌نماید؟ در این مرحله باید به تمام این سوالات پاسخ داده شود.
  2. مرحله تحقیق: در این مرحله، شما باید تحقیقات کاملی را در زمینه بازار، رقبا و مخصوصاً کاربران و مشتریانی که مرتبط با کار شما می باشند انجام دهید. تحقیقات بازار یکی از روش های مهم برای شناسایی کردن مشتریان هدف شما می باشند. در این مرحله شما باید به این سوالات پاسخ دهید: مشتریان شما چه کسانی هستند؟ و تعداد آنها چقدر است؟ سپس میتوانید رقبای اصلی خودتان را مشخص نمایید، محصولاتتان را مورد تحلیل قرار دهید، استراتژی های مربوط به رقبایتان را مورد بررسی قرار دهید و ببینید که در صورتی که آنها در این زمینه موفق شده اند از چه استراتژی هایی استفاده کرده اند و در صورتی که شکست خورده اند چه کسری هایی داشته اند که شما این کسری ها را جبران کنید.
  3. مرحله طراحی کردن چارچوب اصلی و توجه به تجربه کاربری (UX): در این مرحله ماک آپ ها (Mock-up) تولید می شوند تا به درک کردن وضعیت کاربران و همچنین بررسی این که اپلیکیشن شما قرار است چکار کند، کمک کنند. به این کار معماری اطلاعات گفته میشود. در این مرحله شما یک شماتیکی تولید می‌کنید که تمام کارهایی که کاربران ممکن است انجام دهند را در این شماتیک جای میدهید. همچنین یک چارچوب اصلی نیز تولید میکنید که البته این چارچوب باید انعطاف پذیر باشد و باید به گونه ای ساخته شود که بتوان آن را در صورت لازم در همان مرحله های اولیه ویرایش کرد و دوباره اصلاح نمود.
  4. مرحله ساخت بک اند (Back-end) : نام دیگر این مرحله، معماری بک اند (بخش‌هایی از طراحی مربوط به اپلیکیشن که در معرض دید قرار نمی گیرد) اپلیکیشن می باشد. در این مرحله شما باید پلتفرم ها و مجموعه ای از ابزار و تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی و خدمات را که برای ساخت اپلیکیشن مورد نیاز می باشند انتخاب نمایید. این مرحله کلید اصلی مراحل مختلف ساخت اپلیکیشن است و همچنین مهم ترین بخش این مراحل می باشد. دو روش مختلف برای ساختن یک بک اند وجود دارد: استفاده از SaaS به عنوان بک اند مانند Firebase، موبایل هاب AWS، کلودکیت (Cloudkit) و یا طراحی بک اند به روش معمولی. در حالتی که شما انتظار داشته باشید که ویژگی های جدیدی به اپلیکیشن موبایلتان اضافه شود و همچنین تعداد کاربرانش افزایش پیدا کند، روش دوم بیشتر از روش اول به شما پیشنهاد می شود.  اضافه کردن توابع بیشتر و یا تغییر دادن آن وقتی که شما از روش دوم استفاده می کنید، آسان تر میشود.
  5. مرحله طراحی بصری: در این مرحله نسخه‌های مختلفی از طراحی تولید می‌شود. در این مرحله طراح، سه نسخه مختلف برای اپلیکیشن تولید می نماید. همچنین در این مرحله رنگ های مربوط به نرم افزار شکل می گیرند. بیشتر نرم افزارها با استفاده از رنگ هایی در محدوده رنگ های آبی و سبز ساخته می شوند.
  6. مرحله کدنویسی و در کنار هم قرار دادن کدها: این مرحله حساس ترین مرحله است. در این مرحله باید تیم تولید اپلیکیشن در کنار هم بنشینند و کدها را بنویسند. در این مرحله کدنویسان تحت یک راهنمای دقیق و با استفاده از اصول و قوانین و مقررات دقیق کدها را در کنار هم می نویسند و سعی می نمایند کمترین خطا و اشتباه در این مرحله انجام گیرد.
  7. مرحله آزمودن: وقتی که کدها نوشته شد، مهندسانی که کارشان تضمین کیفیت مناسب است، اپلیکیشن را مورد آزمون قرار می دهند. مرحله آزمودن اپلیکیشن نقش مهم و قابل توجهی را در بین مرحله های تولید اپلیکیشن بازی می‌کند. در این مرحله محصول نهایی کار ارتقاء پیدا میکند و دوباره مورد بررسی قرار میگیرد. در این مرحله تمام باگ ها (Bug) باید از بین بروند.
  8. مرحله انتشار: بعد از این که تمام بررسی ها بر روی این اپلیکیشن صورت گرفت و تمام نقص های آن برطرف گردید، نوبت به مرحله انتشار میرسد. این مرحله آخرین مرحله ای است که در تولید اپلیکیشن باید طی شود. در این مرحله برای صرفه جویی در زمان و ساده تر کردن کار، بهتر است که قوانین مربوط به ثبت اپلیکیشن در اپ استور مدنظر مطالعه شود.

مرحله اول: بررسی ایده ها و اهداف

اولین مرحله برای انجام کار، داشتن ایده است. وقتی که شما می خواهید یک اپلیکیشنی را طراحی کنید، باید در درجه اول یک ایده مناسب داشته باشید. هر اپلیکیشن موبایلی به دلیل وجود یک ایده مناسب ساخته شده است. امروزه اپلیکیشن های گوناگونی برای مویابل ها در بازار وجود دارد. بنابراین ایده ای که شما میدهید باید به گونه ای بکر باشد و با ایده های مرتبط با اپلیکیشن ها دیگر متفاوت باشد. ایده شما باید به گونه ای فوق العاده و منحصر به فرد باشد و تا جای ممکن به گونه ای باشد که کاربران آن را تأیید کنند. در صورتی که ایده شما برای تولید کردن یک اپلیکیشن ایده ای فوق العاده باشد، شما در انجام بقیه مراحل کار از جمله طراحی و تولید و اجرا و غیره نیز مشکلی نخواهید داشت. سعی کنید اول از همه برای تولید اپلیکیشن یک ایده خوب داشته باشد.

ایده را تعریف کنید!

فراموش نکنید که اپلیکیشن های بسیار معروف هم در ابتدای تولیدشان حامیان خیلی کمی داشتند. بسیاری از اپلیکیشن های ارتباطی همانند اسنپ چت (Snapchat) در ابتدا با چنین مشکلاتی مواجه بودند. در این باره مثال های زیادی می توان زد. بنابراین از فکر کردن به این که ممکن است ایده شما حامیان چندانی نداشته باشد نترسید و ناامید نشوید. سعی کنید ایده را به شکلی مناسب بنا کنید؛ و اصلاً به این فکر نکنید که ایده تان ممکن است خنده دار باشد. امروزه اپلیکیشن های زیادی ساخته شده که هرکدام از آن ها یک ایده جدیدی را اجرا کرده اند. بنابراین ایده شما هم می تواند مانند این ایده ها تبدیل به یک اپلیکیشن مناسب شود و منجر به این شود که اپلیکیشن موفقی داشته باشید. در صورتی که شما قبل از ساخت اپلیکیشن ایده ای نداشته باشید، بهتر است فکر تولید یک اپلیکیشن را از سرتان بیرون کنید!

هدف ها را تعیین کنید!

هدف شما از تولید کردن یک اپلیکیشن، همانند هر فعالیت تجاری دیگری، باید این باشد که گره ای از کار کاربران باز کند. این اپلیکیشن باید کاربرپسند باشد و منجر شود که کاربران به آن علاقه مند شود. یک اپلیکیشن مناسب باید به گونه ای باشد که کاربران علاقه داشته باشند در همه جا و در هر موقعیتی که هستند از آن استفاده نمایند. به عنوان مثال، ما از اپلیکیشن هایی مانند اینستاگرام، در هر جایی که باشیم استفاده می‌کنیم. بنابراین هدف شما از ساخت اپلیکیشن باید این باشد که آن را به گونه ای طراحی کنید که در تمام مکان های مختلف بتوان از آن استفاده کرد. در صورتی که برای ساخت اپلیکیشنتان هدفی نداشته باشید، مسلماً نتیجه مطلوب را  نمی گیرید.  در ادامه چند توصیه در این زمینه به شما ارایه می کنیم:

  • از خود بپرسید چرا مردم از این اپلیکیشن استفاده می کنند؟
  • از خود بپرسید این اپلیکیشن قرار است چکار کند؟
  • از خود بپرسید این اپلیکیشن قرار است چه مشکلی را حل کند؟
  • از خود بپرسید آیا این اپلیکیشن برای شما پول ساز خواهد بود؟
  • از خود بپرسید چه عاملی می تواند منجر به جذابیت آن شود؟

هشت مرحله ساخت اپلیکیشن موبایل

مرحله دوم: برای ساخت اپلیکیشن تحقیق کنید

داشتن درک شفافی از افرادی که قرار است از اپلیکیشن شما استفاده کنند برای تولید یک اپلیکیشن موبایل موضوعی مهم است. شما باید قبل از هر چیزی بررسی کنید که وضعیت مخاطبینتان به چه صورت است. آیا آن ها آمادگی این را دارند که از چنین اپلیکیشنی استقبال کنند؟ آیا نیازهایی که به آن ها اشاره کردیم را در رابطه با این اپلیکیشن دارند؟ آیا تولید کردن این اپلیکیشن منجر به حل دغدغه های آنها می شود؟ آیا فایده ای برایشان دارد؟ مرحله بعدی این است که مخاطبینتان را برای خودتان تعریف کنید. دو روش برای معرفی کردن مخاطبین هدف (مخاطبینی که از اپلیکیشن شما استفاده خواهند کرد) وجود دارد:

  • بدانید که چه کسانی هستند؟
  • بدانید که تعدادشان چقدر است؟

برای روشن تر کردن موضوع، به عنوان مثال اپلیکیشن هایی را که در ارتباط با مسافرت های هوایی هستند را درنظر بگیرید. مخاطبین این اپلیکیشن ها افرادی هستند که با هواپیما مسافرت می کنند. بنابراین در این جا می توانیم مشخص کنیم که افرادی که از این اپلیکیشن ها استفاده می کنند چه افرادی هستند. درباره تعداد این افراد، اپلیکیشنی مانند وایبر را درنظر بگیرید. در بسیاری از کشورها، مردمی که از وایبر استفاده می کردند افرادی بودند که در گذشته از اسکایپ استفاده می کردند. تعداد آن ها تقریباً بیش از ۵۰۰ میلیون نفر بود و نیمی از آن ها کاربران فعال روزانه بودند. بنابراین در این جا می توانیم درک نسبی از تعداد افرادی داشته باشیم که از وایبر استفاده می کرده اند. همچنین به عنوان مثال برای اپلیکیشن های مربوط به تجارت الکترونیکی، تمام مشتریان فعلی که به دنبال ابزارهایی برای حل مشکل خرید هستند را می توان به عنوان تعداد کاربران درنظر گرفت.

مرحله سوم: مرحله طراحی کردن چارچوب اصلی و توجه به تجربه کاربری (UX)

وقتی که هدف از تولید اپلیکیشن را تعیین کردید و همچنین مشتریانتان و تعداد آنها و ویژگی هایی که دارند را مورد بررسی قرار دادید، می توانید به بخش اصلی تولید اپلیکیشن بروید. در این مرحله شما باید چارچوب اصلی تولید اپلیکیشن را تعیین کنید. در ابتدا باید عملکرد اپلیکیشن را در این مرحله تعیین نمایید. به این معنی که در این مرحله لیستی از ویژگی های مختلفی که قرار است اپلیکیشن شما داشته باشد، را ارایه کنید. نام این کار، معماری اطلاعات می باشد. در حقیقت این کار به شما یک شماتیکی ارایه می کند که نشان دهنده تمام کارهایی است که کاربران می توانند در این اپلیکیشن انجام دهند. اکنون ممکن است این سوال در ذهنتان ایجاد شود که:

چگونه می توان یک چارچوب برای اپلیکیشن ایجاد کرد؟

برای این که یک درک مفهومی بهتری از اپلیکیشن داشته باشید، نیاز است که یک چارچوب کلی برای آن ایجاد نمایید. به طور کلی این چارچوب میتواند به شما در مراحل مختلف کمک زیادی بکند. در این مرحله شما یک اسکلت و بنای اصلی را برای اپلیکیشن موبایلتان که در آینده می خواهید آن را تولید کنید، ایجاد می نمایید. در حقیقت شما با این کار به قضیه به شیوه ای کلی نگاه می کنید.  شما باید دقیقاً بدانید که ساختار اصلی کارتان چیست. خیلی مهم است که تا جایی‌که ممکن است تمام جزئیاتی را که برای انجام این کار لازم است در این طرح و چارچوب کلی بگنجانید. زیرا هرچقدر که میزان جزئیات بیشتری را در این طرح وارد نمایید، کارتان بهتر می شود. البته باید این نکته را هم درنظر داشته باشید که وقتی چارچوب اصلی را تولید کردید، باز هم در مراحل آینده می توانید آن را ویرایش نمایید و این گونه نیست که دیگر نتوانید آن را تغییر دهید.

برای تولید چارچوب، می توانید از ابزارهای مانند ابزارهای زیر استفاده کنید:

  • Axure معروف ترین ابزار در این زمینه است
  • Mockingbot که نسبت به Axure کاربرپسندتر می باشد و سرعت بیشتری دارد و برای استفاده مناسب تر است
  • Sketchapp یک ویرایشگر گرافیکی است که برای تولید چارچوب هایی که دارای جزئیات زیادی می باشند مورد استفاده قرار می گیرد.
  • Justinmind نیز یک نرم افزار مناسب دیگر برای شبیه سازی یک طراحی اپلیکیشن موبایل می باشد.
  • Balsamig یک ابزاری است که عموماً برای ایجاد چارچوب برای اپلیکیشن های موبایل از آن استفاده می شود.

مرحله چهارم: مرحله ساخت بک اند اپلیکیشن است

بعد از انجام این مراحل و بعد از این که یک چارچوب کلی و طرح جامعی از این کار تعیین گردید، نوبت به انتخاب یک پلتفرم و انتخاب ابزارهایی می رسد که می خواهید از آن ها برای تولید اپلیکیشن استفاده کنید. شما در این قسمت باید تمام موارد مورد نیاز را، اعم از نوع زبان برنامه نویسی لازم، تکنولوژی های موجود، سرویس های موجود و غیره برای ساخت اپلیکیشن را درنظر بگیرید و تصمیم بگیرید که از کدام گزینه ها می خواهید استفاده کنید. این که چگونه یک اپلیکیشن را بسازیم سوالی است که بخش اعظم آن در این مرحله (یعنی تولید بک اند) پاسخ داده می شود. بک اند به بخش هایی گفته می شود که در ظاهر اپلیکیشن دیده نمی شوند. برای تولید بک اند برای اپلیکیشن دو روش اصلی وجود دارد:

  • از SaaS به عنوان بک اند استفاده نمایید (مانند استفاده از Firebase, AWS Mobile Hub, CloudKit, Kinvey)
  • اقدام به ساخت بک اند به شکل عادی نمایید. این حالت در صورتی که شما در آینده قرار است که ویژگی های جدیدی را به اپلیکیشن موبایلتان اضافه کنید و همچنین تعداد کاربرانتان را افزایش دهید مناسب می باشد. وقتی که یک بک اند را خودتان طراحی کنید، احتمال این که بتوانید در آینده ویژگی های جدیدی به آن اضافه کنید و یا ویژگی های آن را تغییر دهید، بیشتر از قبل میشود.

مرحله پنجم: مرحله طراحی بصری

بر اساس چارچوبی که از طراحی اپلیکیشن ارایه کرده اید و همچنین بر اساس داده‌هایی که مرتبط با آن است می توانید وارد مرحله طراحی بصری اپلیکیشن شوید. این مرحله یکی از مهم ترین مرحله ها است و در این مرحله شما وارد فاز اجرایی می شوید و اپلیکیشن را طراحی می نمایید.

در این مرحله شما باید برای هرکدام از پلتفرم هایی که می خواهید اپلیکیشن موبایلتان را در آن پلتفرم ها طراحی کنید، یک نوع طراحی انجام دهید. به عنوان مثال در صورتی که می خواهید یک اپلیکیشن را هم در پلتفرم ISO و هم در پلتفرم اندروید طراحی کنید، باید یک بار طراحی را برای پلتفرم IOS انجام دهید و یک بار هم برای پلتفرم اندروید این طراحی را انجام دهید. علت این کار این است که طراحی در هرکدام از این پلفترم ها نیازمند استفاده از المان های مختلفی می باشد. همچنین در طول انجام این فرآیند باید همواره از راهنمایی هایی که در زمینه طراحی اپلیکیشن وجود دارد استفاده نمایید و به این راهنمایی ها عمل کنید. شما با مطالعه و بررسی این راهنمایی ها (که می توانید آن ها را با جستجو در اینترنت پیدا کنید) میتوانید برای این کار الهام بگیرید.

مرحله ششم: مرحله کدنویسی برای اپلیکیشن

به طور کلی وقتی که شما می خواهید برای یک اپلیکیشن شروع به کدنویسی نمایید، دو حق انتخاب دارید. اول اینکه شما می توانید کدنویسی را یاد بگیرید (و یا حداقل سعی کنید!) و بعد از آن سعی کنید که خودتان یک اپلیکیشن را بسازید و یا این که می توانید از یک شرکت تولید اپلیکیشن کمک بگیرید. این انتخاب بستگی به خودتان و اهدافتان دارد. اگر بخواهید یک شرکت تولید اپلیکیشن برای خودتان انتخاب کنید، باید بدانید که نمایندگی ها و شرکت های زیادی وجود دارند که خوشحال هم می شوند که به شما کمک نمایند. این مرحله حساس ترین مرحله برای تولید اپلیکیشن است. در این مرحله شما به همراه تیمتان کنار هم می نشینید و سعی می کنید تا کدها را بنویسید و لذا در این مرحله باید خیلی دقت کنید که کارتان با مشکل برنخورد.

مرحله هفتم: مرحله آزمودن

اکنون که اپلیکیشن را ساخته اید، نوبت به آزمودن آن می رسد. این مرحله را برای این پشت سر می گذارید که اطمینان حاصل کنید که اپلیکیشنتان به درستی کار می کند و مشکلی در آن وجود ندارد. همچنین در این مرحله در صورتی که باگ (Bug) در اپلیکیشن مشاهده کردید آن را از بین میبرید. با انجام دادن این بررسی ها شما تضمین می کنید که اپلیکیشنتان آماده به کار است و عملکرد مطلوبی دارد. در صورتی که کار را به این شکل انجام دهید و اپلیکیشن خودتان را مرور کنید، می توانید اطمینان حاصل کنید که اپلیکیشنتان آماده برای انتشار است. شما در صورتی که این تست را انجام دهید اطمیمنان پیدا خواهید کرد که اپلیکیشنتان بدون مشکل است و بازخورد های مثبتی را از افرادی که به عنوان مشتریان هدف (Target audience) درنظر گرفته اید، خواهد داشت. همچنین در این مرحله آزمون بتا (Beta testing) را هم به انجام می رسانید. این آزمون شامل آزمون کاربران خارجی است. به این معنی که یک نسخه بتا از اپلیکیشن را به تعداد محدودی از کاربران (قبل از انتشار آن در ابعاد گسترده) و برای مدت محدود (به عنوان مثال به ۲۰۰۰ کاربر برای مدت یک ماه) می دهید تا بازخوردهای آنها را بررسی کنید.

مزیت‌های انجام آزمون بتا

این امکان را پیدا می کنید که اپلیکیشن خود را با کاربران حقیقی بیازمایید و مشکلات را قبل از این که خیلی دیر شود پیدا کنید. در صورتی که مشکلات، ایرادات، باگ ها و یا سطوح پایین تجربه کاربری وجود داشت، شما می توانید با استفاده از بازخوردهای ارزشمند این مشکلات را حل کنید. همچنین بعد از انتشار نهایی اپلیکیشن دیگر مشکلات کمتری خواهید داشت.

مرحله هشتم: انتشار اپلیکیشن

اکنون به مرحله نهایی از مراحل تولید اپلیکیشن می رسیم. در این مرحله اپلیکیشن ساخته شده است و برای انتشار در بازار آماده میباشد. در این مرحله شما باید سیاست‌های مربوط به اپ استور را در ارتباط با انتشار اپلیکیشن ها و پذیرش و اعتبارسنجی آنها مرور کنید. برای این که یک انتشار موفق برای اپلیکیشن داشته باشید ما مرحله های زیر را پیشنهاد می کنیم:

  • فایل .apk (برای اندروید) و فایل .ipa (برای IOS) تولید کنید.
  • یک توصیف کلی و کوتاه از اپلیکیشنتان را به تمام زبان هایی که این اپلیکیشن برای آن ها طراحی شده است بیان کنید.
  • تصاویری از اپلیکیشن، لوگو، اسکرین شات هایی از محیط اپلیکیشن، توضیحات ویدیویی و غیره ارایه کنید.
  • در صورت لزوم، برای اپلیکیشنتان بر اساس قوانین اپ استور، محدودیت سنی ایجاد نمایید.


امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 576
برچسب ها :